zanosne obline

Plus size ljepotica golica maštu u izazovnom bikiniju

22.03.2017 u 12:14

  • +3

Ashley Graham

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je napravila pravu revoluciju u modnoj industriji u ulozi plus size modela, Ashley Graham nastavlja rušiti nametnute standarde ljepote pozirajući u zavodljivom bikiniju na Floridi

U povodu snimanja modne kampanje na floridskim plažama, zablistala je u crnom bikiniju s detaljem traka oko struka, koji je posebno laskao njezinim raskošnim oblinama.

S nepostojećim make-upom, dodatkom naušnica ringova i valovitom frizurom, Ashley Graham prštala je samopuzdanjem i prirodnom ljepotom.

Slavna plus size ljepotica za sebe uvijek ističe kako zagovara zdrav pristup svom tijelu i ne srami se svojih oblina. 'Nadam se da će žene kad me vide u kupaćem kostimu, napraviti isto. Najseksi spoj je obline sa samopouzdanjem', izjavila je jednom prigodom za britanski Elle. U siječanjskom intervjuu za Vogue izjavila je da je bilo razdoblja u mladosti kad je poželjela biti mršavija.

'Nekad sam željela biti mršavija. Bilo je takvih trenutaka. No danas sam jako zadovoljna svojim izgledom. Definiraju me moje obline i izgled. Sretna sam zbog toga', kaže Ashley.