ROĐENA SA STILOM

Lijepa glumica zablistala u hlačama od 168 kuna

03.09.2015 u 12:03

Bionic
Reading

Vanessa Hudgens, bivša teen zvijezda, vrlo često se nalazi u društvu najbolje odjevenih mladih glumica poput Emme Stone, Blake Lively i Emme Watson

Slatka glumica i pjevačica, koje je debitirala i na Broadwayu u mjuziklu 'Gigi', svakim svojim pojavljivanjem u javnosti dokazuje da je zbilja rođena sa stilom.

Lijepa crnka pojavila se na partyju pod nazivom The A List 15th Anniversary Party u Los Angelesu, oduševivši svojim fantastičnim outfitom. Iako su ondje bile i ljepotice Jenna Dewan Tatum i Minka Kelly, Nessa je opet bila zvijezda crvenog tepiha.

Vanessa je itekako upućena u najnovije trendove koji za ovu sezonu nalažu hlače širokih nogavica i bluze s ukrasnom mašnom koje nose jaku retro vibru.

Zgodna Vanessa kombinirala je trendi široke hlače sve popularnijeg brenda Forever 21, čija je cijena samo 25 dolara, odnosno 168 kuna, i modernu bluzu (Parker), a look je zaokružila torbicom Celine i zanimljivim nakitom koji potpisuje Jackie H. Kosu je pak podignula u elegantan rep, a točka na 'i' bio je odličan make up

Inače, dvadesetšestogodišnja glumica egzotične ljepote, koju smo vidjeli i u kontroverznom filmu 'The Spring Breakers', već neko vrijeme je u sretnoj vezi s glumcem Austinom Butlerom ('Carrieini dnevnici').