BESPRIJEKORNO IZDANJE

Lijepa Blake Lively ponovno briljira: Na svečanoj premijeri filma zasjenila supruga

15.05.2018 u 09:43

Bionic
Reading

Nakon modnog briljiranja na ovogodišnjem izdanju njujorške Met Gale glumica Blake Lively pridružila se suprugu i zvijezdi filma 'Deadpool', Ryanu Reynoldsu, na crvenom tepihu povodom premijere novog filmskog nastavka

Iako je glavna zvijezda njujorške premijere filma 'Deadpool 2' trebao biti kanadski glumac Ryan Reynolds, njega je uspjela u potpunosti zasjeniti lijepa supruga, 30-godišnja glumica Blake Lively.

Izdanjem u Versaceovoj haljini na ovogodišnjem izdanju Met Gale, glamuroznog bala koji se tradicionalno održava prvog ponedjeljka u svibnju, Blake Lively uspjela je ponijeti titulu jedne od najbolje odjevenih dama te večeri, a modno briljiranje na crvenom tepihu nastavila je na suprugovoj premijeri filma u New Yorku.

  • +12
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Poznata po istančanom modnom ukusu, Blake je svoj stil s godinama uspjela istrenirati do faze kada gotovo više niti ne griješi. Njezina spektakularna izdanja na crvenom tepihu i javnim događanjima svima su dobro znana, a na njujorškoj premijeri filma 'Deadpool 2' zablistala je u crnoj presijavajućoj haljini bez naramenica.

  • +6
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kreaciju viđenu na Blake ovaj put potpisuje američki dizajner Brandon Maxwell, a osim laskavim krojem i presijavajućim crnim ljuskicama, ističe se detaljem debele satenske trake svezane oko struka u efektnoj boji fuksije.

Još jedno besprijekorno izdanje u nizu Blake je, osim haljinom, osigurala odabirom modnih dodataka poput visećih crnih naušnica s potpisom Lorraine Schwartz i otkačenom pismo-torbom koja je imitirala izgled kasete, dok je odabir obuće pao na elegantne crne štikle Christiana Louboutina.

Osim pažljivim modnim odabirima u svečanim prilikama, Blake jednaku pažnju ostvaruje zanimljivim frizurama za koje je, u većini slučajeva, sama zaslužna, a novo izdanje ovaj je put odlučila istaknuti mokrom, zalizanom frizurom i make-upom u znaku ruža koji je bojom u potpunosti odgovarao detalju satenske trake.