BEZ ŽRTVOVANJA STILA

Lepršav i moderan odabir: Ove haljine najbolje pristaju damama iznad 50-e

11.05.2023 u 12:04

Bionic
Reading

Kada govorimo o haljinama, uvijek postoje opcije koje su laskavije od drugih, a u bogatoj ponudi postoji nekoliko laskavih i udobnih modela haljina koji posebno dobro pristaju ženama starijim od 50, koje žele izgledati elegantno i moderno

I ove sezone dočekala nas je bogata ponuda raznovrsnih haljina, kao i suknji maksi kroja, kojim ne prestaje rasti popularnost.

Haljine s cvjetnim uzorkom

Haljine s cvjetnim uzorkom savršene su za proljeće i ljeto jer se radi o veselom printu koji nikada ne izlazi iz mode, a istaknut na laskavim modelima haljina postaje dodatno neodoljivim.

Svilenkaste haljine

Haljine slip kroja pokazale su se jednim od omiljenijih modela posljednjih sezona što nimalo ne čudi, s obzirom na svestrane kvalitete koje posjeduju i s kojom se lakoćom nose od jutra do mraka. U vrućim mjesecima osobito su omiljene jer zahvaljujući skliskoj tkanini djeluju poput prirodnog klima uređaja.

Haljine od čipke

Veliki modni povratnik ove godine postale su haljine od čipke, kakve su se nosile početkom milenija, a u stopu ih prate haljine s dodatkom puf rukava.

Detalj pufastih rukava daruje strukturu haljini bez gubitka udobnosti ili šik stila, što ih čini idealnim. Već znamo da remen ili pojas pomaže u definiranju izgleda, a lepršave haljine s ovim detaljem laskaju različitim tipovima tijela.

  • +42
Haljine za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kako kombinirati lepršave haljine

Kombinirati fluidne haljine vrlo je jednostavan zadatak, jer se radi o vrlo svestranim modelima.

Bitno je odabrati dodatke s kojima ćete kombinirati haljinu. Upečatljiv remen ili trendi torba koja se slaže mogu učiniti razliku i stvoriti formalniji ili ležerniji izgled.

S druge strane, neke ravne sandale koje možete koristiti u svakoj situaciji, mogu vas spasiti na sljedećem svečanijem događaju u kojem sudjelujete kao gost.

Ako ste jedni od onih koji ne žele ostaviti svoje kaubojske čizme, kratke i midi haljine uz ove cipele su trend i svaku haljinu pretvaraju u vašeg saveznika za casual look bez greške.

Za hladne dane, kombiniranje lepršavih haljina s traper jaknom dat će vašem izgledu dašak stila koji tražite bez gubitka udobnosti.

Laskave haljine za dame iznad 50

Haljina s remenom

Haljina slip kroja

Lepršava haljina s dekolteom

Haljina kaftan stila

Duga haljina s printom