SAVRŠENI STAJLING

Lepa Brena: Uvijek je maksimalno dotjerana, ali sada je oduševila

07.07.2019 u 19:30

Bionic
Reading

Jedna od najvećih zvijezda u regiji nedavno se vratila iz Amerike gdje je napunila baterije za svoje sljedeće poslovne aktivnosti. Godinama se trudi pratiti trendove, kako glazbene, tako i odjevne a svojom najnovijom objavom oduševila je u bijeloj haljini koja je istaknula sve njezine atribute

Lepa Brena izgleda sve bolje i bolje i uspješno prkosi godinama. Uvijek je maksimalno dotjerana, s besprijekornom šminkom i frizurom. Kako je vrlo aktivna i na Instagramu, fanovi mogu pratiti gdje nastupa, mjesta na koja putuje, te modne izlete i uopće njezin cjelokupni imidž. Uglavnom smo je navikli vidjeti u kombinacijama koje su primjerene njezinim godinama, ali ova 58-godišnja diva ponekad zna prirediti i iznenađenje i pokazati svoju bajnu figuru.

'Kao i svaka žena, imam pune ormare garderobe, ali nikada nemam što odjenuti! Stalno razmišljam kako moram kupiti još samo ove cipele, pa jednu torbu… Moj stil varira od dnevnog, poslovnog do scenskog, a odjeću mijenjam u skladu s ulogama koje imam tijekom dana. Volim klasiku kada sam na prijemima i koktelima, jer to su trenuci kada je dress code unaprijed propisan i nema mnogo razmišljanja što odjenuti jer se decentnost i elegancija podrazumjevaju', izjavila je ranije pjevačica.

  • +6
Lepa Brena Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX