NJEZINA ISPOVIJEST

Lepa Brena: 'Živjela sam neuredno, nisam imala novca za sva tri obroka’

08.06.2019 u 20:46

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih pjevačica ovih prostora sasvim iskreno ispričala je detalje svoje mladosti i odrastanja. Lepa Brena prisjetila se teških trenutaka prije no što je počela zarađivati i raditi kao pjevačica

Pjevačica Lepa Brena u emotivnoj ispovijesti za 24 sata progovorila je o životnim tajnama, uspjesima i porazima. U velikom intervjuu otkrila je sve i o najvećim tragedijama, nedaćama i neizvjesnim danima patnje.

‘Završila sam gimnaziju i upisala studij turizma. Htjela sam studirati medicinu ali naša financijska obiteljska sredstva to nisu dopuštala. Studirala sam šest mjeseci i prvi put osjetila što znači biti gladan, kao student spavati u maloj hladnoj sobici. Prvi put sam bila bez prijatelja’, kazala je Brena te nastavila: ‘Kao studentica sam živjela neuredno, nisam imala novca za sva tri obroka. Ono malo novca što su mi moji poslali sam štedjela da s kolegama mogu ići na ekskurzije. Sve što sam imala za hranu stavljala sam na stranu. Jela sam kruh, jogurt, paštete. Kad sam se zaželjela slatkog, pošećerila sam taj jogurt, kad sam htjela slano, malo ga posolila. Tako je to trajalo šest mjeseci. Onda sam shvatila da tako ne mogu živjeti, da je to pasji život i odlučila sam početi raditi.’

  • +6
Lepa Brena Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Jedna od najvećih zvijezda u regiji tako je shvatila da je glazba njezin životni poziv, a kaže kako je talent naslijedila od majke i bake koje su također pjevale.

Počeci nisu bili laki, ali Brena tvrdi da je znala da će uspjeti, da se osamostaliti i bolje živjeti.

Još jedna od stvari koja ju je mučila na početku karijere bila je njezina krupna građa

. ‘Tad sam imala 84 kilograma, bila sam prekrupna, prejaka i sama odlučila da moram smršavjeti. Nikad mi netko nije rekao da sam debela, ali shvatila sam da me ima’, objasnila je.

  • +18
Lepa Brena u Novom Sadu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije