ISPUNILA ŽELJU

Lepa Brena napustila Srbiju: 'Uživam cijelim svojim bićem jer sam sa svojim najmilijima'

04.06.2019 u 11:34

Bionic
Reading

Pjevačica trenutno uživa u Kanadi sa starijom sestrom Faketom Stojanović i njezinom obitelji, gdje se potpuno opustila i odmara od glazbenih obaveza. Ondje će Lepa Brena provesti mjesec dana

Lepa Brena iznajmila je kuću u gradiću Kelowna na obali jezera. Htjela je vrijeme provesti sa sestrom Faketom koja s mužem Zoranom i njihove dvije kćeri već dva desetljeća živi u Kanadi.

'Uživam cijelim svojim bićem jer sam sa svojim najmilijima. Puno mi je srce što sam ispunila nešto što godinama želim. Ležemo rano i budimo se rano s izlaskom sunca, koje je izvor života. Doživljavam nešto što mi je cijelog života nedostajalo. Došlo je vrijeme da sebi pružimo neka zadovoljstva koja tijekom minulih godina nismo mogli zbog male djece i karijera. Možda to za nekog nije ništa posebno, ali za mene koja sam to godinama željela je velika i dragocena stvar', izjavila je pjevačica za Blic.

S Lepom Brenom je iz Beograda na daleki put krenula i njena najbolja prijateljica Kata Tomović. Društvo svaki dan gušta u obilasku spa-centara, kupališta, vinarija i luksuznih resorta.

  • +6
Lepa Brena Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX