MOŽE LI BOLJE OD OVOGA?

Osmijeh na njihovim licima rekao je sve: Susret Nine Badrić i Leonarde Boban nikoga nije ostavio ravnodušnim

04.08.2021 u 14:25

Bionic
Reading

Njihovo prijateljstvo traje godinama, no zbog života u različitim državama, susreti su im bili rijetki. Ipak, otkako se Leonarda Boban rastala od Zvonimira Bobana, i s djecom iz Švicarske vratila ponovno u Zagreb, ona i Nina Badrić napokon su mogle otići na ručak i pretresti sve teme koje su propustile

'Nek je moja stella došla odma’mi je Zagreb ljepši i veseliji! Prekrasna iznutra koliko i izvana moja Leonarda.' Napisala je to na svom Instagram profilu pjevačica Nina Badrić, pohvalivši se kako je s dugogodišnjom prijateljicom Leonardom Boban napokon otišla na ručak.

Dvije dame odabrale su popularni japanski restoran u strogom centru Zagreba, a osim zajedničkog selfija, kojeg su same snimile, netko ih je fotografirao i u punoj figuri, otkrivši kako godine za njih kao da ne prolaze.

I dok se Nina Badrić odlučila za haljinu dugih rukava u bež tonovima, s volanima i dužine do koljena, uz koju je iskombinirala omiljene zlatne sandale koje se vežu oko rista, Leonarda Boban ostala je vjerna svom prepoznatljivom stilu - uz široke cropane hlače imala je jednostavni t-shirt s printom i na glavu, unatoč visokim temperaturama, stavila kačket koji joj tako savršeno pristaje.

  • +7
Nina Badrić u Opatiji Izvor: Promo fotografije / Autor: David K. - Foto Luigi Opatija

Predimenzionirana torba u zelenim tonovima i popularne tenisice Golden Goosea savršeno su se uklopili u njezin stil, baš kao i maska za mobitel na Minnie Mouse. 

Naravno da fotografija nije mogla proći bez širokog, iskrenog osmijeha, koji je svemu dao smisao. A čim je Nina Badrić fotografije objavila na svom Instagram profilu, trebalo je svega nekoliko sekundi da se ispod njih krenu nizati komplimenti i hvalospjevi na račun njihove ljepote.