LJETO ZA PAMĆENJE

Dok se Leonarda Boban druži s Ninom Badrić, evo u čijem društvu uživa njezin bivši muž Zvonimir Boban

09.08.2021 u 09:04

Bionic
Reading

Punih 28 godina Leonarda i Zvonimir Boban proveli su u braku, tijekom kojeg su posvojili četvero djece i dobili jedno biološko, no, u svibnju ove godine, ljubavi je došao kraj. Leonarda se vratila u Hrvatsku i trenutno uživa u druženjima s pjevačicom Ninom Badrić, dok Zvonimir Boban uživa na Braču, na otoku na kojem su kao obitelj provodili godinama ljetne odmore

Nakon što se razvela od Zvonimira Bobana i vratila iz Švicarske u Hrvatsku, Leonarda Boban svaki slobodni trenutak koristi za druženje sa starim prijateljima, a među njih spada i pjevačica Nina Badrić. Upravo njih dvije u posljednje se vrijeme druže, pa su prvo otišle na zajednički ručak, a potom je Leonarda bila i na Nininom koncertu u Međugorju.

A dok ona uživa u druženjima s dragim ljudima, za Zvonimira Bobana posljednjih se tjedana pisalo kako ponovno ljubi, i to, navodno, 33-godišnju stomatologinju Marijanu Gikić, s kojom je snimljena na otoku Braču i koja neodoljivo nalikuje na njegovu bivšu suprugu Leonardu. Otok Brač poznata je ljetna destinacija Bobanovih, koji na tom otoku imaju i kuću.

Upravo tamo su proveli najljepše godine, stoga ne čudi da Boban itekako voli taj otok. Ovoga je vikenda uživao i u tamošnjem popularnom klubu Varadero, u Bolu, a njegov izlazak dokumentirala je i njegova prijateljica iz sporta, bivša tenisačica Iva Majoli, koja također rado boravi na Braču.

Leonarda i Zvonimir Boban Izvor: Profimedia / Autor: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Upravo je Iva Majoli na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz večernjeg izlaska, na kojem su ona i Zvonimir Boban, ali i njihovo dvoje prijatelja.

Podsjetimo, Zvonimir i Leonarda Boban početkom su svibnja potvrdili da je njihovom braku nakon 28 godina došao kraj, nakon čega se poznata zagrebačka dizajnerica sa djecom iz Švicarske vratila u Zagreb. Tijekom 28 godina posvojili su četvero djece, kćer Mariju, sina Gabrijela i blizance Martu i Rafaela, a kao kruna njihove ljubavi stigla je i Ruža, njihovo jedino biološko dijete.