TJEDNI HOROSKOP

Lavovima stižu bolji dani, Strijelcima velika doza sreće, Ribe će briljirati u umnim poslovima, a Ovnovi će zbog naleta optimizma biti skloni riziku

15.03.2021 u 08:14

Bionic
Reading

Od proljetnog ekvinocija 20. ožujka Ovnovima je izgledan nalet optimizma koji će ih učiniti nerealnima i sklonima riziku na potrošačkom planu. Nakon dužeg jalovog razdoblja samcima Lavovima će se od ovog tjedna ukazivati bolje prilike za novu ljubav. Venera u Ovnu donosi Strijelcima veliku dozu sreće, a Ribama će biti istaknute umne sposobnosti

Ovnovi će imati mnogo razumijevanja za druge pa će prijatelji i članovi obitelji često od njih tražiti savjete i ustupke. Kao što obično biva, netko će pokušati izrabiti vašu dobrodušnost. Zahvaljujući sve većoj energiji i izdržljivosti postizat ćete dobre školske i poslovne rezultate. Podnosit ćete prekovremeni rad bez puno gunđanja. Raspoloženje i želja za tjelesnom aktivnošću rast će vam iz dana u dan.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Eddie Murphy je horoskopski Ovan, rođen je 3. travnja 1961. Izvor: Profimedia / Autor: Shooting Star / ddp USA / Profimedia

Duge veze Bikova neće biti pošteđene nesuglasica, no oboje ćete imati interesa za održavanje odnosa na životu. Sporovi će se najviše ticati raspodjele kućanskih obaveza i troškova. Odustanite od brzopletih troškova i potrudite se umanjiti rizik u svim svojim poslovima. Provjerite jeste li platili račune koji vam stižu mailom jer ih je najlakše zanemariti.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizancima sviću bolji dani kako se vladavina Riba bliži kraju. Od utorka vam se otvaraju solidne prilike za uspostavu kontakta s nekim privlačnim ili učvršćenje već postojeće veze. Naći ćete se pred izazovima na kojima ćete morati poraditi, odbacujući pretpostavku da će vam netko u značajnoj mjeri olakšati posao bez naknade.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Emily Ratajkowski rođena je u znaku Blizanaca 7. lipnja 1991. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Rakovi, dugo povoljno razdoblje dolazi kraju prelaskom Venere u vama neugodnog Ovna. Izgledno je da ćete se rjeđe viđati s partnerom zbog obaveza jednog od vas. Ako duže vrijeme budete zajedno, izbijat će nesuglasice, uglavnom s trivijalnim povodom. Rad ili učenje donosit će vam više zadovoljstva nego privatni život pa ćete svim zadacima pristupati vrlo ozbiljno i pedantno.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi u vezi uspostavit će kvalitetniji odnos s partnerom ili će nakon brojnih previranja otići svojim putem i doživjeti preporod. U svakom slučaju, uskoro ćete se naći u boljoj situaciji od dosadašnje. Okolnosti će vam se postupno poboljšavati, a vaša motivacija rasti. Bit ćete djelotvorniji u poslu ili školi i dobiti poneku pohvalu nadređenih. Ako tražite izvor prihoda, imat ćete više sreće nego dosad.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Obaveze će Djevice udaljiti od obitelji i prijatelja. Iako ćete fizički biti blizu, manje ćete komunicirati s njima i rjeđe im biti na raspolaganju. Posvetite slobodno vrijeme odmoru, a ne dodatnim naporima. Odgodite nove poslovne pothvate i obavljajte samo obavezne tekuće zadatke. Igrajte na sigurno i pustite da pričeka sve što izlazi iz tog okvira.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Pippa Middleton u horoskopu je Djevica, rođena je 6. rujna 1983. Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vage će posvetiti mnogo vremena ugađanju obitelji ili prijateljima, no njihova će vas nezahvalnost ozlojediti i potaknuti vas da im očitate lekciju. Budite mudri, ne započinjite polemiku i više mislite na sebe. Ne izlazite iz uobičajenih okvira. Radite samo ono što morate jer biste širenjem opsega obaveza naišli na brojne teškoće i zastoje. Prihvatite kompromise i budite voljni surađivati.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Nicky Hilton je horoskopska Vaga, rođena je 5. listopada 1983. Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Škorpioni će s partnerom, rodbinom ili prijateljima zategnuti odnose bilo zbog neslaganja oko prava i obaveza, bilo zbog važnih društvenih tema koje se nikog od vas opipljivo ne tiču. Bit ćete skloni riskiranju, što će vas u većini slučajeva dovesti u nezgodnu situaciju. Vjerojatno ćete se snaći i izbjeći štetu, ali bilo bi bolje da ni ne zakoračite u neizvjesnost.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci će se bolje slagati s voljenim i uz malo mašte zapaliti novu iskricu u vezi. Slobodnjaci će doći nadomak ljubavi s nekim toplim i otvorenim. Vaša ambicija i radni zanos neće biti upitni, ali će vam nedostajati reda i strpljenja. Zastanite na trenutak, sagledajte predstojeće zadatke i napravite što precizniji plan rada. Budete li ga se držali, rezultati će biti odlični.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

U društvu prijatelja i kolega Jarci će se dobro osjećati i doprinijeti ugodnom ozračju duhovitim ili mudrim opaskama. Međutim u ljubavi ćete biti previše dramatični. Kvalitetno ćete obavljati poslove koji zahtijevaju skupljanje i razvrstavanje podataka ili kratku i površnu komunikaciju s kolegama ili klijentima. Umor i pospanost bit će vaši vjerni pratitelji.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Međuljudski odnosi poboljšavaju se svim Vodenjacima, neovisno o ljubavnom statusu. Slobodnima će se svidjeti uspješan pojedinac koji zna što želi. Poslovni kontakti rođeni ovog i idućih tjedana bit će dugoročno važni za vaš napredak. Ne ispuštajte nikog od njih iz vida makar vam u ovom trenutku nema što ponuditi. Krajem tjedna uspjet ćete ponovno pokrenuti projekt koji dugo stagnira.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribama su na pomolu uzbudljiva ljubavna iskustva, možda mrvicu previše za vaš ukus. Naslutite li da biste si nekim postupkom uzrokovali komplikacije, smislite pristup koji vodi do jednostavnog rješenja. Izvrsno ćete se snalaziti u širokom spektru poslova i u svakom postizati zapažene rezultate. Nastojite izbjegavati stresne situacije i posvetite se opuštajućim aktivnostima.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Sharon Stone rođena je u znaku Riba 10. ožujka 1958. Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO