TJEDNI HOROSKOP

Lavovi i Vodenjaci uživat će u izlascima, a Djevice čekaju svađe

08.05.2017 u 08:31

Bionic
Reading

Novi tjedan donosi nešto povoljnih događaja, no i podosta napetosti koja će uzrokovati nesporazume, čak i svađe. Važno je sačuvati unutarnji mir i strpljivo pokušati shvatiti tuđa stajališta

Ovnovima će se događati uzbudljive stvari, a sva ljubavna očekivanja ovog tjedna će im se ispuniti. Bikovi će morati biti samouvjereni i pokazati dragoj osobi da imaju povjerenja u njih.

Blizanci će imati puno energije, pa će biti aktivni i efikasni na poslu. Rakovima će nedostatak komunikacije unijeti nemir u intimne odnose.

Lavovi će provoditi vrijeme u društvu popularnih ljudi, a mogli bi upoznati i nekog iz inozemstva. Djevice će se pak naći u sukobu s partnerom, koji bi mogao potrajati cijeli tjedan.

Vage će napokon stići svi problemi koje su dosad uspješno zanemarivale. Najpametnije im je naoružati se strpljenjem i dobrom voljom. Škorpioni bit će umorni i loše raspoloženi, no neće uspjeti naći mir i odmor.

Strijelci će često izlaziti i putovati te steći nova zanimljiva poznanstva. Jarce će nesporazum s bližnjima koštati živaca i energije.

Vodenjacima će procvjetati društveni život. Čekaju ih nova poznanstva i užitak izlazaka sa starim prijateljima. Ribe će biti u pomalo rastrošnom raspoloženju, pa ne bi bilo naodmet da poslušaju one koji ih pokušavaju prizvati pameti.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.