MLAĐAK U BIKU

Počinje jako dobro razdoblje za Bikove, Lavove, Škorpione i Vodenjake

26.04.2017 u 12:17

Bionic
Reading

Mladi Mjesec nastupa u srijedu, 26. travnja u 14:18 sati na šest lučnih stupnjeva i 27 minuta Bika, a s njime počinje novi ciklus koji donosi svježu energiju

Mlađak u Biku utjecat će ponajviše na Bikove, Lavove, Škorpione i Vodenjake rođene u prvih desetak dana znaka, dakle između 21. i 30. travnja, srpnja, listopada i siječnja.

U manjoj mjeri utjecat će i na ostatak zodijaka.

Bolja koncentracija i više energije

Ovaj je travanj zanimljiv mjesec zbog brojnih planeta u retrogradnom kretanju. Zbog toga se mnogi osjećaju tromo ili se okolnosti odvijaju presporo za njihove potrebe. Moguće je i da su iz prošlosti iskrsnule neki ljudi ili pojave koje ste vjerovali da ste arhivirali.

Mlađak donosi svježiju energiju, iako je nećete osjetiti odmah. Dodatna je dobra strana ove faze poboljšana koncentracija te jasnije sagledavanje svojih sposobnosti i okolnosti.

Svaki je Mlađak povoljan za kovanje konkretnih planova i počinjanje novih projekata na bilo kojem području - u odnosima, poslu, financijama ili zdravlju.

Vodite računa o sigurnosti

No budući da se ova faza događa u Biku, preporučuje se da postupate polako i oprezno. Nemojte napraviti idući korak ako niste sigurni kamo vas vodi. Dobro procijenite posljedice svakog krupnijeg poteza, a ako se plan tiče područja na kojemu niste stručni, prije djelovanja savjetujte se sa znalcima.

Što se tiče slobodnog vremena, tjedni nakon ove mjesečeve mijene bit će vrijeme za uživanje u jednostavnim putenim zadovoljstvima - kušanju hrane, slušanju glazbe, posjeti galerijama, šetnji kroz prirodu, radom u vrtu i tjelesnoj ljubavi.