s potpisom hit brenda

Laskava i tako nosiva: Nives Ivanišević u jednoj od najljepših jesenskih haljina

13.10.2023 u 08:22

Bionic
Reading

Otvorenje nove poliklinike u Zagrebu privuklo je brojna poznata lica, a među njima posebnu pažnju je privukla Nives Ivanišević koja je pokazala sjajnu jesensku haljinu

U novouređenom prostoru Sinteza Skin Clinic slavila se ljepota, prijateljstvo, dugogodišnja tradicija, ali i novi početci, a pozivu su se odazvale i brojne osobe iz zagrebačkog javnog i društvenog života. Bili su tu Danijela Martinović, Natko Beck, Nevena Rendeli Vejzović, Tatjana Jurić, Martina Boščić, Klaudija Kelemović i brojni drugi.

A ljubiteljima mode i lijepih odjevnih komada pažnju je posebno zaokupila lijepa Nives Ivanišević. Naime, supruga našeg najuspješnijeg tenisača Gorana Ivaniševića za ovu prigodu odabrala je usku i dugu haljinu s plisiranim detaljima čiji dizajn potpisuje među trendsetericama vrlo popularan brend Jacquemus.

  • +16
Otvorenje nove poliklinike Sinteza Skin Clinic Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Bojan Zibar

Uska i vrlo laskava maksi haljina dugih rukava i visokog struka pokrila je baš svaki centimetar kože no svejedno uspjela naglasiti Nivesinu besprijekornu figuru. Inače, pletene haljine se dolaskom jeseni na velika vrata vraćaju na modnu scenu, a Nives je odabrala model u efektnoj i vrlo chic krem boji. Navedena haljina trenutno je rasprodana, no dostupna je jednako chic verzija u tamnoplavoj nijansi koja se prodaje po cijeni od 730 eura.

Svoj upečatljiv jesenski stajling Nives je zaokružila jednako upečatljivim detaljima – zlatnim narukvicama i Saint Laurent torbicom u kontrastnoj zelenoj boji koju su modni znalci već najavili kao veliki hit sezone.

  • +14
Džemper haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo