za kapute i haljine

Tako prekrasna: Ovo je hit boja za sezonu pred nama i obožavat ćete je

09.09.2023 u 19:32

Bionic
Reading

Od svih boja koje su bile zastupljene u kolekcijama na modnim pistama za jesen/zimu 2023./2024. jedna je posebno podigla prašinu i osvojila korisnike društvenih mreža

Maslinastozelena je trendi boja za jesen 2023., barem tako najavljuje TikTok.

Možda u ovom trenutku još ne želite ni razmišljati o odjeći za jesen, već uživati u toplim ljetnim danima, no činjenica je da je odbrojavanje počelo, a nova sezona se pojavljuje s prijedlozima koji će vladati modnom scenom.

Zbog toga su se brojni modni urednici već sada fokusirali na jesensku i zimsku odjeću kako bi ocijenili što će biti među najpoželjnijim trendovima. Fokusirajući se na boje, kao poprilično iznenađenje, jedna je u snažnoj mjeri osvojila TikTok. Riječ je o maslinastozelenoj, a mnogi kreatori sadržaja na društvenim mrežama opisuju je kao jesensku trendi boju.

Maslinastozelena boja na modnim pistama

Istina je da je maslinastozelena boja prošla pomalo nezapaženo među prijedlozima modnih kuća za jesen/zimu 2023./2024. No kod Miu Miu možete je pronaći kako na vunenim komadima, tako i na kaputima.

Također, kod brenda Dundas upečatljivo je kombinirana s drugim živim nijansama poput žute. Ili kod Giambattiste Vallija, kod kojeg je jasno da je riječ o trendu prikladnom za dnevne i najposebnije prilike.

No niti jedna nijansa nije se tako isticala na ulicama gradova poput Pariza ili Milana tijekom njihovih tjedana mode. Dokazali su to brojni stajlinzi u maslinastozelenoj boji.