za svaki dan

Meke, udobne i tako chic: Ljepše jesenske haljine teško je naći

09.10.2023 u 14:32

Bionic
Reading

Najbolje džemper haljine za jesen imaju snažnu moć transformacije udobne, sezonsku odjeću u komade moćnog odijevanja. Moramo priznati, udobno pletivo nikada bolje nije izgledalo

Jesen je sezona udobnih i mekih odjevnih komada, a pletivo osim što izgleda sjajno, uz to je i nevjerojatno udobno. A ove sezone modnu scenu osvajaju u obliku džemper haljine, vrlo chic komada koji osigurava odličan stajling od glave do pete u jednom potezu.

Jesenski favoriti uključuju podesivi dekolte, ili paletu boja koja momentalno podiže raspoloženje, ili pak oboje istovremeno. Ovaj trend rado su prigrlile i modne influencerice i trendseterice od Ashley Graham preko Selene Gomez do Else Hosk, koje su sve odabrale pletene džemper haljine za nedavna pojavljivanja u tijekom mjeseca mode.

  • +14
Džemper haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Jesen doista daje više mogućnosti da budemo kreativni s onim što imamo u ormaru i kreiramo upečatljive stajlinge. Pahuljasta tekstura haljina od mješavine alpake prekrasno izgleda u kontrastu s kožnom avijatičarskom jaknom. A jednostavnije pletivo od merino vune može biti odlična osnova s jaknom od umjetnog krzna. Haljine sa svijetlim prugama i šarama najbolje se ističu neutralnim vunenim kaputom, a ovaj tip haljina tako je lako nosiv za vrijeme hladnijih i toplijih jesenskih dana.

Bilo da vam za oko zapinje dolčevita haljina od kašmira ili mini model s otvorenim ramenima, laskave džemper haljine vladarice su chic jesenskih kombinacija.