u badiću

Nives Ivanišević slavi 41. rođendan, a obožavatelje je počastila zanosnom fotografijom

18.08.2023 u 14:27

Bionic
Reading

Nives Ivanišević punim plućima uživa u ljetu, a to pokazuje i na svom Instagram profilu. No, današnji dan posebniji je od drugih – Nives slavi rođendan, a tim povodom obradovala je pratitelje lijepom fotografijom

Poznata televizijska i radijska voditeljica Nives Ivanišević nerijetko na svom Instagram profilu objavljuje kako provodi ljetne dane, a pri tome otkriva i idilu u kojoj uživa sa svojim suprugom, Goranom Ivaniševićem.

Tako je nedavno otkrila kako ona i naš najpoznatiji tenisač svih vremena uživaju na luksuznoj jahti, gdje su se prepustili nježnim zagrljajima. No, današnji dan u obitelji Ivanišević je poseban. Nives slavi rođendan, a prema svemu sudeći bit će do prekrasan dan.

Naime, Nives je danas napunila 41. godinu, a dan je započela uživajući u suncu i moru. Na svom Instagram profilu na kojem je prati 54 tisuće obožavatelja i prijatelja objavila je fotografiju na kojoj pozira u jednostavnom, a tako očaravajućem izdanju. U crno-bijelom badiću sjedi na ručniku, tik do mora, s pogledom skrivenim iza sunčanih naočala te raspuštene, mokre kose.

Uz fotografiju Nives je tek kratko napisala 'Dobro jutro' te dodala emotikon srca. Ubrzo nakon toga počele su se nizati poruke njezinih brojnih prijatelja i obožavatelja koji su joj poželjeli sve najbolje i najljepše.

  • +3
NIves i Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL