ELITNO DRUŠTVO

Kukuriku, Le Mandrać i Plavi podrum među 300 vrhunskih europskih restorana

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 02.06.2011 12:11
  • Objavljeno 02.06.2011 u 11:07
hrana

hrana

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Tri ponajbolja hrvatska restorana, Kukuriku iz Kastva te Le Mandrać i Plavi podrum iz Voloskog, ušli su u elitno društvo tristotinjak vrhunskih europskih restorana - Jeunes Restaurateurs d' Europe(JRE)

Na prigodnoj svečanosti u Kastvu, kuharske kapute JRE koje im je ispred ove elitne međunarodne strukovne asocijacije predao izvršni direktor Hans von Mannen ponosno su odjenuli Nenad Kukurin, Deniz Zembo i Daniela Kramarić.

Hrvatska je jedina zemlja izvan EU-a čiji su restorani uvršteni u prestižni vodič JRE, a uz ovogodišnje laureate svoje mjesto su od prošle godine zadržali restorani Monte iz Rovinja, San Rocco iz Brtonigle te Pepenero i Damir&Ornella iz Novigrada.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi