KULTNA NEKRETNINA

Kuća 'Zlatnih djevojaka' prodaje se za 20 milijuna kuna, a u ovome će uživati njezin novi vlasnik

18.07.2020 u 13:23

Bionic
Reading

Ljubiteljima američkog sitcoma 'Zlatne djevojke', čija je posljednja epizoda nakon sedam sezona emitirana 9. svibnja 1992. godine na američkom NBC-ju, ponuđena je jedinstvena prilika postajanja novim vlasnikom zajedničkoga doma glavnih junakinja serije

Kuća sagrađena 1955. godine, koju brojni pamte po kultnom američkom sitcomu 'Zlatne djevojke', trenutno se nalazi u prodaji po cijeni od 20 milijuna kuna. Snimke njezina vanjskog dijela u seriji su predstavljene kao dom četiri protagonistice serije od kojih je među živima još samo američka glumica Betty White, koja je početkom siječnja ove godine napunila 98 godina.

Spomenuta nekretnina s četiri spavaće sobe i četiri kupaonice, smještena u popularnoj četvrti Brentwood u Los Angelesu, tako je u prvoj sezoni serije glumila fiktivni dom glavnih junakinja serije 'Zlatne djevojke' koji je radnjom smješten u Miamiju, a u narednim sezonama kompanija Disney Hollywood Studios odlučila je sagraditi njezinu repliku koja je srušena 2003. godine.

  • +16
Kuća iz serije 'Zlatne djevojke' Izvor: Profimedia / Autor: Brandon V Photography/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zahvaljujući činjenici da je ponuđena na tržište nekretnina, fanovima serije sada je omogućen pogled u njezin interijer koji nikada nije prikazan na malim ekranima. Njezini prethodni vlasnici odlučili su ju urediti po uzoru na japansku i havajsku kulturu, a posebno se ističe otvorenim tlocrtom u znaku velikih stropova, staklenih prozora, tirkizne kuhinje i prostranog dnevnog boravka iz kojeg se pogled pruža na bujnu dvorišnu vegetaciju.