HAYLEY WILLIAMS:

'Kritike me više ne pogađaju'

12.01.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Hayley Williams, pjevačica popularnog američkog benda Paramore koja je 20. rođendan proslavila 27. prosinca, kaže da se više ne obazire puno na zlobne kritike i komentare

'Prije su me komentari jako pogađali, no sad sam starija i takve stvari me više ne ljute. Kad smo počeli svirati, imala sam tek 16 godina. Danas ne trebam nečiju potvrdu da bih se osjećala dobro, jer će uvijek biti ljudi kojima se nešto neće svidjeti. Fanovi su bili cijelo vrijeme uz nas i odrastali smo pred njihovim očima, nekad im se nešto svidjelo, a često i nije. I to je sasvim u redu!' smatra Hayley koja kaže da je normalno da se promijenila u tih nekoliko godina.

'Sviđaju mi se neke druge stvari, imam nekoliko novih prijatelja, slušam bendove koje prije nisam. To je dio odrastanja. Samo živim svoj život', kaže Hayley.

Inače, bend se našao u središtu zanimanja nakon što su im se dvije pjesme Decode i I Caught Myself pojavile na soundtracku velikog filmskog hita Sumrak, a za ovu godinu najavili su izlazak svog trećeg albuma. Paramore su dosad objavili All We Know Is Falling (2005) i Riot! (2007).