IDEALAN ODABIR

Krećete u potragu za kupaćim kostimom? Pronašli smo laskavi bikini koji pristaje svima

08.06.2021 u 16:02

Bionic
Reading

Ljeto samo što nije tu, a ukoliko i vi već odbrojavate dane do početka zasluženog odmora, jedan od osnovnih komada bez kojih je ljetovanje nezamislivo je kupaći kostim

Kupnja kupaćeg kostim vjerojatno je jedan od najmanje dragih šoping misija svim zaljubljenicama u modu.

Ako se već pri pomisli na zagušljivu garderobu i sliku u ogledalu pod 'izdajničkim' snopovima svjetla, hvatate za glavu, nije loše na vrijeme razmisliti o modelima koji će uspješno naglasiti atribute i prikriti nesavršenosti.

Ukoliko niste baš velika ljubiteljica jednodijelnih kupaćih kostima koji su apsolutni must have već nekoliko sezona te manje/više pristaju svima, španjolska glumica i voditeljica Nuria Roca Granell koja ima veliki broj obožavatelja na društvenim mrežama, ima idealno rješenje za sve.

Lijepa brineta očarala je svoje brojne fanove fantastičnim kupaćim kostimom retro stila koji kao da je stvoren baš za nju.

Ovaj chic model zanimljivog geometrijskog uzorka u bojama tamnoplave, zelena i kestena izgleda vrlo elegantno te će se svidjeti i najzahtjevnijim kupcima.

  • +18
Trendi modeli bikinija i kupaćih kostima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Podstavljeni široki grudnjak u obliku banane bez naramenica s vezivanjem na leđima poprsje čini bujnijim i ljepšim, a visoko rezane gaćice laskaju struku i u trenu kamufliraju višak kilograma, strije ili opuštenu kožu.

Osim toga, gaćice nemaju gumu u struku kako bi se izbjegli tragovi te se savršeno prilagođava obliku tijela, a cijena kupaćeg je 129 eura, odnosno oko 960 kuna.