ASHLEY ROBERTS

Samo za odvažne: Za slavnom plavušom u kultnim 'martama' i minici nema tko se nije okrenuo

08.06.2021 u 10:27

Bionic
Reading

Devedesete su i dalje neiscrpna modna inspiracija za mnoge trendseterice, a stajling nadahnut tim razdobljem kao stvoren je za poznatu voditeljicu i članicu Pussycat Dollsa, Ashley Roberts

Plavokosa Amerikanka koja godinama živi u Londonu, uvijek je u korak s trendovima, a moda je za nju, kako je puno puta istaknula, čista zabava.

Ashley (39) je pokazala vitke noge i figuru na kojoj joj mogu svi pozavidjeti u još jednom razigranom stajlingu za koji je zaslužila najbolje ocjene.

Kombinacije koje uključuje kultne gležnjače Dr. Martens posve su opčinile poznate ljepotice, a ovom trendu nije odoljela niti omiljena voditeljica radija Heart.

  • +4
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čizme britanskog brenda koje su nekoć obožavali pripadnici subkulturnih skupina, sad su najpoželjnija obuća slavnih fashionistica poput sestara Hadid, Kendall Jenner, Hailey Bieber...

Crne robusne čizme spojila je s kratkom i pripijenom haljinom-košuljom brenda With Jéan u efektnoj ljubičastoj koja je istaknula njezin besprijekorni struk i lijepo oblikovane noge.

  • +8
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zelena torbica reptilskog uzorka i retro sunčane naočale zaokružili su ovo veselo izdanje zgodne Ashley koja svoju vitku figuru duguje kombinaciji zdrave prehrane, tjelovježbe i plesa.

Naravno, atraktivna plavuša ni ovoga puta nije mogla proći nezapaženo, pa je u jednom trenutku dobila ružu od obožavatelja.