NAJBOLJE ODJEVENA HRVATICA

Pod zagrebačkim skelama: Đurđa Tedeschi pozirala u izdanju koje rijetke ostavlja ravnodušnima

08.06.2021 u 11:05

Bionic
Reading

Ulična moda pod zagrebačkim skelama glavna je tema druge izložbe fotografija Ane i Slavice Josipović, autorica i urednica modnog portala Style Zagreb, a čiji je jedan od glavnih aktera domaća ikona stila Đurđa Tedeschi

'Dotjeranost građana Zagreba svojevrsna je demonstracija bunta, simbol snage duha, ali i odraz vremena u kojem živimo. Izgledati najbolje kada je najteže je, kroz modu, prkosno odolijevanje životnim izazovima s kojima se svakodnevno susrećemo', mišljenja su autorice izložbe 'Under Construction' koje su portretirale dvadesetak osoba zanimljivog stilskog izražaja u dobi od tri do 93 godine.

Među njima pronašla se i Đurđa Tedeschi, nekadašnja sutkinja koja je svojim jedinstvenim stilom odijevanja uspjela zaraditi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

Za potrebe izložbe 'Under Construction' majka poduzetnika Emila Tedeschija pozirala je domaćim street style fotografkinjama u svojoj omiljenoj kombinaciji. Njezinim stajlingom ispod skela u samom središtu Zagreba dominirao je model kobaltnoplave haljine ukrašene romantičnim volanima, a kao što je slučaj sa svakim njenim izdanjem, i ovaj je stilizirala efektnim modnim komadima.

Uz efektnu haljinu stvorenu od prozirnog materijala kombinirala je debeli kožni remen dok je na glavi nosila jedinstven ukras za glavu nalik rajfu iz svoje bogate kolekcije. Njegov poseban dizajn u znaku mašne istaknula je obućom – parom visokih cipela s detaljem vezica.

Izložba street style fotografija 'Under Construction' Izvor: Promo fotografije / Autor: Style Zagreb

Izložba 'Under Construction' otvara se 14. lipnja i ostaje na zagrebačkom Cvjetnom trgu do 30. lipnja. Pored ove lokacije, bit će prikazana u Arena Centru od 15. do 30. lipnja.