TJEDNI HOROSKOP

Kreativni Rakovi, Škorpioni i Ribe imat će razloga za veselje, Vage će se dobro snalaziti u nepredviđenim situacijama, a Djevice isticati radnim zanosom i odgovornošću

17.08.2020 u 06:38

Bionic
Reading

Povoljna Venera ići će na ruku Rakovima koji rade na području kozmetike, dizajna i bilo koje grane umjetnosti. Škorpioni koji se bave modom, ljepotom, umjetnosti i odnosima s javnošću približavaju se boljem dohotku, a Ribama je uz osmijeh Venere u Raku pogodan trenutak za pronalazak ili promjenu posla. Najsretnije ruke bit će one specijalizirane za poslove koji zahtijevaju kreativnost, maštu i empatiju. Zahvaljujući povoljnom Merkuru, Vage će se dobro snalaziti u nepredviđenim situacijama, a Djevice će se isticati radnim zanosom i odgovornošću

Ljubomorom i razdražljivošću Ovnovi će ugroziti intimni odnos. Zahtijevat ćete od voljenog da se smjesta odaziva na svaki vaš mig i da vam uvijek bude na raspolaganju. Nestrpljivost i manjak samokontrole ograničit će vam izglede za uspjeh. Nastojte se prilagoditi okolnostima i sakrijte svoje slabosti. Odustanite od nadmetanja i usmjerite energiju samo na rad, odnosno učenje.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Sarah Jessica Parker je horoskopski Ovan, rođena je 25. ožujka 1965. Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Solo Bikove će mučiti neizvjesnost zbog nejasnih signala koje im šalje nova simpatija. Ne donosite konačnu odluku o vašem odnosu, nego pričekajte idući tjedan, kad bi vam povoljni planeti u Djevici mogli raskrčiti put prema ljubavnoj sreći. Bit ćete razapeti između želje za povećanjem dohotka te odsutnosti volje i snage da djelujete na tom planu.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Prijateljski odnosi Blizanaca bit će sadržajniji od ljubavnih. Bilo da ste slobodni ili vezani, nećete težiti promjenama, što je tipično za one koji su umjereno zadovoljni postojećim stanjem. Početak tjedna povoljan je za ugovaranje poslova i razgovore s nadređenima o povišici, novoj opremi ili promaknuću. Ako ne iskoristite priliku zaključno s četvrtkom, pritajite se na neko vrijeme i ne postavljajte veće zahtjeve.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi koji imaju nekog posebnog bit će sretni i ispunjeni u vezi. Provodit ćete s voljenim mnogo vremena i unositi u odnos dobrodošlu dozu osvježenja upuštanjem u nove zajedničke aktivnosti. Iako ste snažno motivirani za štednju, neočekivani troškovi zbog kvara na vozilu ili kućanskom uređaju pomrsit će vam planove.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi koji su nedavno započeli vezu ili su u poodmakloj fazi udvaranja bit će uvjereni da su pronašli srodnu dušu, što bi ih moglo navesti na dramatične izjave, geste ili grimasu. Da ne biste prestrašili ili čak otjerali odabranika, budite umjereni i pažljivo pratite sviđa li mu se to što radite. Nastojat ćete smanjiti utrošak energije pa ćete obavljati poslove s pola snage.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Hilary Swank u horoskopu je Lav, rođena je 30. srpnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: Young Chris/CP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Djevice, netko koga doživljavate isključivo kao prijatelja dat će vam do znanja da želi unaprijediti vaš odnos, no vama će biti teško premjestiti ga u ljubavnu zonu. Djevicama u dugoj vezi na prvom će mjestu biti sigurnost i stabilnost. Nećete se olako predavati ako se stvari na poslovnom planu ne budu odvijale onako kako ste zamislili. Nagrade vas čekaju od idućeg tjedna.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vezanim Vagama će netko iz obitelji unositi razdor u ljubavni odnos. Morat ćete iznaći taktiku da se nikome ne zamjerite. Slobodne Vage žudjet će za trajnim i postojanim odnosom, no nalijetat će na površne i nepouzdane pojedince koji im ne mogu ponuditi više od kratkotrajnog uzbuđenja. Oštroumnost će vam pomoći da iznađete rješenje poslovnog problema.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bella Hadid je horoskopska Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kod Škorpiona i njihovog voljenog izgledni su naleti ćudljivosti, koji bi mogli prodrmati vaš odnos. Srećom, vaše je slaganje u temelju dobro pa ćete riješiti sve razmirice bez težih posljedica. Škorpioni koji nekog zavode neće igrati po pravilima, što će se svidjeti samo ovisnicima o nepredvidivosti i uzbuđenjima. Pitomija simpatija vjerojatno će pobjeći.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Kendall Jenner je u horoskopu Škorpion, rođena je 3. studenoga 1995. Izvor: Profimedia / Autor: NYP/ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U ljubavnim vezama Strijelaca oboje će mijenjati raspoloženja i uvoditi jedno drugo u neizvjesnost. Jedna pogrešna izjava ili postupak nagnat će drugu stranu na otpor ili povlačenje. Srećom, ljutnja vas neće dugo držati pa vaš odnos neće biti ozbiljno ugrožen. Um će vam raditi punom parom. Bit ćete puni svježih zamisli i lako usvajati nova saznanja.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Veze Jaraca zasnovane na tjelesnoj strasti naći će se na kušnji. Osjećaj razumijevanja i emocionalne bliskosti bit će vam važniji od svega, pa i od dodira. Bit ćete neskloni objašnjavanju svojih metoda rada ili poslovnih ciljeva. Tražit ćete od sugovornika da vas razumije intuitivno, a da u suprotnom šuti i ne opterećuje vas.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjaci će razviti nježne osjećaje prema nekome s kim surađuju. Druženje nakon posla i povjerljivi razgovori pridonijet će obostranoj naklonosti, no zasad ne poduzimajte konkretne radnje. Druga će strana biti neodlučna pa joj dajte vremena da shvati što bi joj značila veza s vama. Pojačan umor naškodit će vašim radnim rezultatima i prisiljavati vas na česte pogreške i prekoračivanje rokova.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe u vezi ocijenit će da je planiranje zajedničke budućnosti logičan korak. Imat ćete hrabrosti preuzeti kormilo i gurnuti vaš odnos u željenom smjeru. Poneseni valom pozitivne energije, bit ćete raspoloženi za zabavu i druženje. Jedino bi vas strože epidemiološke mjere mogle obuzdati. Budite oprezni u kupoprodaji jer bi vas loša procjena mogla koštati puno više no što mislite.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Juliette Binoche je rođena u znaku Riba 9. ožujka 1964. Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO ONORATI