MAGIČNA SIMETRIJA KRUGA

Kreativna radionica: Naučite točkanje mandala

23.05.2019 u 21:40

Bionic
Reading

U subotu 1. lipanja na Vrbanima u Udruzi Vestigium održat će se radionica točkanja mandala u organizaciji Kreativnog brloga. Sve one koje privlači ova zanimljiva tehnika i žele uživati u njihovoj mističnoj ljepoti, skladu i simbolici, ovo je izvrsna prilika za naučiti nešto novo

Nitko ne može točno potvrditi kada su nastale, ali se mandale smatraju među najstarijim religijskim simbolima čovječanstva. Crtanje i točkanje mandala među ostalim pomaže pri smanjenju stresa, stanja depresivnosti i anksioznosti. Klinička istraživanja su pokazala da izrada mandala utječe i na podizanje imunološkog sustava.

Na radionici će se moći nabaviti starter komplet alata po 200 kn, kao i manje i veće kamene od gipsa (5 i 7 kn) od kojeg će se moći izrađivati pokloni, magneti za hladnjak, držači za papir ili ukras. Na samoj radionici ne treba ništa nositi sa sobom, sve sa čime se bude radilo će čekati polaznike za početak rada. Nije potrebno nikakvo predznanje niti smisao za crtanje. Važno je samo da imate žarku želju da naučite točkati, ništa više.

Radionicu vodi: Jasminka Fuchs – mama blizanki, umjetnica i svestrana žena koja je među ostalim zaljubljena u svoj hobi izrade jastuka za meditaciju i yoga dodataka. Svoje vrijedno znanje godinama nesebično prenosi na druge i uživa u tome, a zadovoljstvo na licu polaznica dodatna su joj inspiracija i zadovoljstvo.

Budući da je ova radionica skoro popunjena, ako se želite priključiti važno je prijaviti se što prije, mailom na kreativnibrlog@gmail.com. Cijena je 120 kn (svi materijali i osvježenje su u cijeni). Za svakog polaznika se unaprijed priprema pribor i boje. Uplata od 120 kn se vrši na račun Kreativnog brloga HR7423400091160548413