BEZ GREŠKE

Kratki bob sa zavjesa šiškama najtrendi je frizura koju možete odabrati ovog proljeća

16.03.2022 u 08:48

Bionic
Reading

Proljetna sezona pred nama vrvi uzbudljivim trendovima, kako onim modnim, tako i onim beauty. Upravo je to vrijeme u kojem se mnogi odlučuju na promjenu frizure, a ako želite malo osvježiti izgled i biti trendi, kratki bob sa šiškama izbor je kojim je nemoguće pogriješiti

Već nekoliko sezona bob se pokazao kao hit frizura, a dolazi u raznim oblicima i teksturama, varirajući od super dugog do ultra kratkog, od strogo ravnog do chic razbarušenog, s ili bez šiški. Sezona pred nama neće biti iznimka u tome.

S obzirom na šarolik izbor, odluka o obliku boba možda nije laka, no u tome bi mogao poslužiti izgled Lucy Hale. Naime glumica koju je najbolje pamtimo iz serije 'Slatke male lažljivice' pokazala je sjajan kratki bob sa šiškama i dokazala da će upravo on biti jedna od hit frizura za ovo proljeće.

Klasični kratki bob 32-godišnja glumca nadogradila je zavjesa šiškama i tako dva trenda spojila u frizuru kojom je nemoguće pogriješiti. Poput prave kameleonke, isprobala je razne boje i duljine kose posljednjih nekoliko godina, a moramo priznati da joj ova odlično pristaje. Kratki bob djeluje vrlo chic, a zavjesa šiške djeluju poput savršenog okvira oko lica. Budući da šiške završavaju otprilike u razini obrva, a zatim se postupno spajaju s ostatkom kose, oči joj dolaze do izražaja.

Inače, kratki bob s razdjeljkom na sredini i bez šiški može djelovati poprilično strogo i oštro, no uz zavjesa šiške poprima znatno mekši i suptilniji izgled, pogotovo kada je kratka kosa oblikovana i suptilnim valovima, kao u slučaju Lucy Hale. Osim toga, vrlo chic izgledu i naglašavanju strukture pridonosi prirodan prijelaz između tamnog korijena i svijetlih vrhova kose.

  • +4
Lucy Hale Izvor: Profimedia / Autor: Japhy Ryder / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Također, ova frizura sjajan je izbor zbog mogućnosti različitog nošenja i jednostavnog oblikovanja. U danima u kojima nemate vremena za oblikovanje kose jednostavno je skupite u chic kratak rep ili zavežite u ležeran polurep, a šiške ostavite da opušteno padaju i spremni ste za izlazak u tren oka.