NICOLE SCHERZINGER

Ni ona nije odoljela hit frizuri: Slavna crnka sve je iznenadila drastičnom promjenom imidža

21.02.2022 u 13:19

Bionic
Reading

Popularnoj bob frizuri posljednjih tjedana ne može odoljeti sve veći broj slavnih dama, a vojsci slavnih obožavateljica ove laskave frizure sada se pridružila i atraktivna Nicole Scherzinger

Pjevačica koja je slavu stekla s grupom Pussycat Dolls na Instagramu je objavila video u kojem je pokazala svoju drastičnu promjenu imidža. Nicole se tako oprostila od dugih, crnih uvojaka koji su postali njezin zaštitni znak, a sve zbog bob frizure do ramena kakvoj sezonama ne opada potražnja u frizerskim salonima.

Hrabri rez bivša članica grupe Pussycat Dolls naglasila je frizurom neurednih valova, kao i make-upom u znaku crvemog ruža na usnama, a svoju bob frizuru Nicole može zahvaliti Dimitrisu Giannetosu, poznatom frizerskom stilistu iz Grčke čije su slavne klijentice dame poput Megan Fox, Cindy Crawford, Alessandra Ambrosio i brojne druge.

'Ovo je znak da bi trebao isprobati novu frizuru', napisala je 43- godišnja ljepotica rodom s Havaja, a njezina drastična promjena imidža itekako se svidjela vojsci pratitelja na Instagramu.

  • +7
Nicole Scherzinger Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia