boja cigle

Kraljica Letizia zna da dobre outfite vrijedi ponoviti: Poslovna kombinacija u istom tonu ovaj put zadivila je ljubiteljice trendova

16.02.2023 u 14:22

  • +7

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Ponavljanje cijelih outfita ili pojedinih komada vrlo je popularan i dobroprihvaćen trend u svijetu poznatih. Kraljica Letizia na taj način pokazala je kako se odupire brzoj modi, ali da ipak prati modne trendove kojima u svakom trenutku sjajno barata

Vremena kad je poslovni dress code dozvoljavao samo tamne i sive tonove odavno je iza nas, no mnogi još uvijek ne osjećaju dovoljno veliku hrabrost da tamnoplavu zamijene ružičastom, sivu žutom, a crnu narančastom bojom. Širok je spektar boja za kojima možemo posegnuti u potrazi za efektnim poslovnim look-om, a modni izbor španjolske kraljice predstavlja eleganciju u nešto opuštenijoj varijanti.

Kraljica Letizia poznata je kao jedna od najbolje odjevenih kraljica modernog doba, a njezine modne kombinacije nepresušan su izvor inspiracije outfita za različite prigode - od onih poslovnih do chic kombinacija za dane uživanja u krugu bliskih prijatelja i članova obitelji.

Iako bi se mnogi na njezinoj poziciji odlučili za sigurniju klasiku, modni eksperimenti španjolske kraljice rijetko kad su razočarali. Colour blocking ili monokromatske opcije - sve je moguće, sve je rado viđeno i sve je vrlo trendi kada to odjene ova članica kraljevske obitelji.

Kraljica Letizia rado ponavlja dobre modne kombinacije pa je na predstavljanju studije o rodnom nasilju i pokazala jedan od svojih dobro osmišljenih poslovnih outfita, koji je prvi put nosila u studenom 2022. godine.

Odlučila se za tamnocrvenu boju cigle, a ključni komadi s potpisom su Hugo Bossa.

Jednostavan tanki vuneni džemper ukrašen je zlatnim gumbićima na kraju rukava, a najupečatljiviji dio čine kožne hlače koje su ovih dana vrlo popularne. Narančasta nijansa hlača vrlo je hrabra, no savršeno se uklopila u outfit španjolske kraljice kojoj ova boja sjajno stoji. Cijelu kombinaciju začinila je bordo salonkama brenda Lodi, koje je nosila i kao gošća posebnog eventa vezanog uz mentalno zdravlje i intelektualne teškoće u studenom 2022. godine.

Kraljica Letizia u studenom 2022. Izvor: Profimedia / Autor: David Zorrakino / ContactoPhoto / Profimedia