DETALJ JE VAŽAN

Kraljica Letizia kao inspiracija: S bijelom bluzom i običnom pencil suknjom teško da ćete pogriješiti

08.02.2023 u 18:27

  • +7

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: FRANCISCO GOMEZ / CASA DE S.M. / CONTACTOPHOTO / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Za posjet Sveučilište Cuanza u Angoli, kojeg je posjetila sa suprugom, kraljem Felipeom, kraljica Letizia još je jednom pokazala da je dobro savladala sve modne trikove, ali i pravila odijevanja za svaku prigodu

Svoj modni stil 50-godišnja je španjolska kraljica Letizia odavno dovela do savršenstva, stoga ne čudi da ljubiteljice mode s nestrpljenjem iščekuju svako njezino novo pojavljivanje.

Čak i za svoja putovanja, pomno bira kombinacije kojima će odati počast zemlji koju sa suprugom, kraljem Felipeom, posjećuje, a tako je bilo i danas u Angoli, gdje su posjetili tamošnje sveučilište.

Za tu prigodu igrala je na kartu klasike, pa je uz bijelu košulju dugih rukava na preklop, izrađenu od šifona, odabrala crnu pencil suknju. Kako bi podigla cijelu kombinaciju, odabrala je suknju koja se u struku veže dugom, crnom satenskom trakom u mašnu.

Figuru je dodatno izdužila parom omiljenih sandala Carolina Herrera, a uz to je uparila i crnu clutch torbicu s istim dizajnerskim potpisom. Svoju dugu smeđu kosu, prošaranu sijedama, skupila je u elegantnu pundžu i uz to je imala decentan make-up u smeđim tonovima.