DAMA U CRVENOM

Španjolska kraljica sjajno nosi nijansu koja podjednako laska brinetama, ali i plavušama

10.02.2023 u 09:42

  • +5

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolski kralj Felipe VI i njegova supruga kraljica Letizia, u sklopu službenog posjeta Angoli, obišli su i rodilište u Luandi, a bivša novinarka, poznata po svom fantastičnom modnom stilu, ponovno je privlačila poglede

Zgodna brineta dobro je poznata i po tome što se ne libi nositi odvažnu odjeću poput komada od kože ili kreacija koje otkrivaju leđa, ruke, noge…

Suvremeni pristup kraljevskom odijevanju danas je prepoznatljiv modni trade mark markantne Španjolke otkako je 2014. njezin suprug Felipe stupio na prijestolje te zemlje nakon abdikacije svoga oca, kontroverznog bivšeg kralja Juana Carlosa.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia

Španjolska kraljica koja je uvijek vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, očarala je u još jednoj besprijekornom modnom izdanju kojem se nema što prigovoriti.

NIKAD LJEPŠA

Kombinacija koju vrijedi kopirati: Monokromatski look u nježnoj nijanse ružičaste kao stvoren je za kraljicu Letiziju

Pogledaj galeriju

Kraljica Letizia bila je oličenje elegancije u senzacionalnoj haljini minimalističkog stila midi duljine (Massimo Dutti) koju je nosila i u nekim ranijim prigodama.

Jednostavna, ali vrlo efektna kreacija bila je više nego dobar izbor za elegantnu kraljicu koja kad se radi o modi ne zna za greške.

Upotpunila je stajling s nekoliko probranih komada: divnom torbicom španjolskog brenda Malababa načinjenoj od crvene kože i stiletticama od brušene kože s potpisom jedne od njezinih najdražih dizajnerice, Caroline Herrere.

Make up je bio nenametljiv i decentan, a kosu je nosila raspuštenu s tek jedva vidljivo uvijenim pramenovima.