KAKVA FIGURA

Kraljica Letizia pokazala preplanuli ten u haljini od 100 eura, ali svi samo govore o njenim rukama

24.06.2023 u 18:02

Bionic
Reading

Španjolska kraljica izgledala je senzacionalno u crnoj satenskoj haljini brenda & Other Stories, koju je već nosila u nekim prigodama. No chic haljina pala je u drugi plan jer ovih dana svi samo govore o njenim zategnutim, definiranim rukama

Kraljica Letizia poznata je po elegantnim modnim kombinacijama, u kojima često kombinira komade iz pristupačnih high street brendovima s onima dizajnerskog potpisa. Njezino posljednje pojavljivanje nije moglo proći nezapaženo, a lijepa Španjolka odlučila se za crni stajling koji se sastojao od midi haljine od crnog satena brenda & Other Stories.

Stajling je upotpunila clutch torbicom brenda Tod's i štiklama Manola Blahnika s PVC detaljima.

Jednostavna satenska haljina, koju nosi španjolska kraljica, jedna je od varijacija male crne haljine, kakvu bi svatko trebao imati u ormaru. Koštala je 100 eura, a nažalost više je nema u ponudi švedskog brenda.

Haljina bez rukava naglasila je kraljičin preplanuli ten, a još više njezine zategnute ruke. Mlađa kraljičina sestra jednom je prilikom otkrila kako Letizia uživa u Iyengar jogi. Ova vrsta joge stavlja naglasak na izvođenje asana, odnosno položaja. Također naglašava važnost detalja, preciznosti i usklađenosti pri izvođenju ovih poza, kao i kombiniranju toga s kontrolom disanja ili pranayamom.

  • +8
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Osim joge, kraljica Letizia navodno voli i vježbanje s utezima, koncentrirajući se na bicepse i ramena. To je rekao njezin bivši osobni trener, José Ignacio Hernández-Coronado, koji je otkrio da je kraljica Letizia ekstra disciplinirana kad je tjelovježba u pitanju. Rano ustaje, a prvi sat trči kroz vrtove palače Zarzuela. Kraljica također ima osobnog trenera koji dolazi u palaču svako jutro.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia