sličan stajling

Sporna haljina: Kate Middleton optužena za kopiranje kraljice Letizije

23.06.2023 u 12:39

Bionic
Reading

Kate Middleton nosila je gotovo identičnu haljinu kao kraljica Letizia 2019. godine pa su je neki modni fanovi optužili za kopiranje imidža

Kate Middleton je za tradicionalnu povorku vitezova prije nekoliko dana odjenula efektnu haljinu na točkice, a zagriženi modni fanovi prepoznali su sličnost sa stajlingom španjolske kraljice Letizije koji je nosila prije četiri godine.

Neki su otišli toliko daleko da su princezu od Walesa optužili za - kopiranje! Činjenica jest da su haljine iznimno slične. Naime, španjolska kraljica nosila je bijeli model s crnim točkicama 2019. godine na svečanosti u Sevilli, s primjetnom razlikom tek u nošenju crnog remena.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL; JOHN PHILLIPS / PA IMAGES I POOL / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Kate Middleton birala je haljinu s bijelim remenom i podignutom kragnom, koju potpisuje njena omiljena britanska dizajnerica Alessandra Rich.

Stajling je obogatila damskim šeširom i novim omiljenim cipelama Mary Jane efektnog bijelog dizajna s crnom kapicom na vrhu.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Rober Solsona / Zuma Press / Profimedia

Ipak, uslijed optužbi o kopiranju kombinacije, fanovi Kate Middleton stali su u njenu obranu tvrdeći kako uz njeno modno znanje sigurno nema potrebe za imitiranjem imidža.