OMILJENA LJETNA OBUĆA

Kraljica Letizia ne izlazi iz špagerica na punu petu, mijenja samo haljine koje nosi uz njih

03.07.2020 u 18:05

Bionic
Reading

Nakon smirivanja situacije s pandemijom koronavirusa Španjolska je 21. lipnja ponovno otvorila svoje granice, a španjolski kralj Filip VI i kraljica Letizia krenuli su na turneju po zemlji i provjeru situacije vezane za turizam. Lijepa kraljica u turističkim destinacijama svoje zemlje plijeni pažnju odličnim odabirom haljina koje naglašavaju njenu besprijekornu figuru, ali i omiljenim špagericama iz kojih ne izlazi

U petak su kralj Filip VI i kraljica Letizia posjetili turističku destinaciju Benidorm, a kraljica Letizia je za ovu prigodu odijenula bijelo-ružičastu haljinu s cvjetnim printom.

Po mnogima jedna od najljepših žena s kraljevskih dvora ima istančan modni ukus pa se njena pojavljivanja u javnosti pomno prate.

S odabirom bijelo-ružičaste haljine srednje dužine Letizia je ponovno pogodila, a čini se da su haljine na ovoj kraljevskoj tureji i jedino čime želi pokazati svoj stil.

Naime od prvog odredišta turneje, glavnog grada Gran Canarije Las Palmasa, lijepa kraljica ne izlazi iz omiljenih špagerica, a ovu kraljevsku turneju već sad je obilježio i njen visoko vezani konjski rep.

U omiljenjim špagericama na punu petu kraljica Letizia je koračala i danas šetnicom mediteranskog grada Benidorma. Riječ je o špagericama s remenom brenda Mint & Rose, koje je nosila i u ponedjeljak uz elegantnu plavu haljinu dok su šetali kvartom Tres Mil Viviendas u Sevilli.

Na samom špočetku turneje kraljica Letizia je Kanarskim otocima koarčala u špagericama na punu petu s potpisom brenda Macarena Shoes, noseći tada sivu haljinu s V izrezom.

Slične špagerice u bež boji i s užim trakama koje se vežu oko nogu, brenda Mint & Rose, lijepa kraljica je nosila i u Mallorci, a tom je prigodom reciklirala zelenu haljinu koju je nosila prije nešto manje od godinu dana.

Lijepo lice kraljice Letizije povremeno prekriva svijetloplava maska, a razlog za to je obveza nošenja maske samo kad nije moguće držati socijalnu distanciranost od dva metra.

  • +21
Kralj Filip VI i kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Thorton /PPE / Sipa Press / Profimedia