ISFURALA TRENDI PRINT

Lijepa kraljica istaknula besprijekornu figuru u haljini koja slavi ženstvenost

30.06.2020 u 09:59

Bionic
Reading

Kralj Filip VI i kraljica Letizia započeli su svoju turneju španjolskom obalom kako bi provjerili koliko je zbog pandemije koronavirusa stradao turizam u njihovoj zemlji te kako bi svojim primjerom pozvali turiste da za svoj ljetni odmor odaberu neku od popularnih španjolskih destinacija. Lijepa kraljica i nekadašnja voditeljica i ovog je puta bila glavna tema dana, zahvaljujući svojoj ljepoti i pomno osmišljenom stajlingu

U britanskoj kraljevskoj obitelji javna je tajna da kraljevske dame ne smiju nositi cipele na punu petu jer ih kraljica Elizabeta II smatra nedovoljno damskima i ženstvenima. No na španjolskom dvoru to ne predstavlja problem. Kraljica Letizia od Španjolske redovito nosi vrlo trendi odjeću, a često je se može vidjeti i u špagericama na punu petu.

Udobne za dugo stajanje, idealne su za šetnju Cordobom, u koju se uputila Letizia. Špagerice s potpisom brenda Mint & Rose izdužile su vitke noge lijepe kraljice koja je za ovu prigodu odabrala elegantnu plavu midi haljinu bez rukava, a koja je naglasila njezinu besprijekornu figuru.

  • +19
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Efektnu haljinu s potpisom brenda Adolfo Dominguez krasi trenutno vrlo popularni tie-dye print, a koji slovi kao ljetni must have. 47-godišnja kraljica stajling je začinila tek decentnim naušnicama, dok se s vrućinama izborila podignuvši kosu u visok rep.

Letizia i Filip VI svoju su turneju započeli prije nekoliko dana obilaskom Mallorce, kada je ona nosila prekrasnu zelenu haljinu cvjetnog uzorka i iste špagerice.

  • +19
Kralj Filip VI i kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: JIMENEZ/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia