MODNA IKONA

Kraljica Letizia ima savršenu proljetnu haljinu laskavoga kroja i u jednoj od najpoželjnijih nijansi ove sezone

20.03.2023 u 12:03

  • +11

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica Letizia, supruga kralja Felipea VI, otkako je ušla u španjolsku kraljevsku obitelj ne prestaje intrigirati modni svijet

Svako je njezino pojavljivanje u javnosti uvijek izaziva veliku pozornost pa su je i povodom obilježavanja 26. Svjetskog dana rijetkih bolesti u Madrid održanom u Santiagu de Compostela, pratili brojni pogledi.

Vitkoj brineti doista se rijetko kad potkrade kakav stilski promašaj ili loša modna kombinacija, a i ovoga je puta bila na visini modnoga zadatka.

  • +15
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bivša novinarka može se pohvaliti besprijekornom figurom te joj fantastično pristaje baš svaki outfit. Za ovu se prigodu majka dvije kćeri odlučila za neprolazni modni klasik - omiljeni proljetni komad haljinu/košulju u upečatljivoj ružičastoj nijansi koju potpisuje Roberto Verino, a čija je cijena 395 eura.

Riječ je o kreaciji sa zgodnim detaljima poput podvrnutih rukava i sitnih gumba, a struk je dodatno istaknut efektnim remenom u istoj tkanini.

Fantastičnu haljinu u modernoj, intenzivnoj nijansi fuksija ružičaste, lijepa Letizia sparila je s popularnim slingback modelom cipela s potpisom Caroline Herrere, načinjenima od ružičaste kože krokodilskog uzorka. Mladenačka frizura i odličan make up zaokružili su ovo elegantno izdanje s modernom vibrom, španjolske modne ikone.