PODRŠKA KOLEGI

Crna elegancija u režiji Drew Barrymore: Holivudska miljenica zablistala u nikad raskošnijoj haljini

20.03.2023 u 10:49

Bionic
Reading

Za svoj doprinos žanru komedije, glumac Adam Sandler ovog vikenda nagrađen je prestižnom nagradom Mark Twain, a podršku u publici i na pozornici imao je od poznatih filmskih kolegica poput Drew Barrymore

Imati vlastiti talk show za Barrymore je dugi niz godina bio samo san, no sve se promijenilo 2020. godine kada je na američkom CBS-u debitirala emisijom ‘The Drew Barrymore Show’. Holivudska miljenica od tada je potpuno fokusirana na emisiju i rad na brendovima s vlastitim potpisom - Beautiful i FLOWER Beauty.

Tijekom bogate karijere glumice, Barrymore je u nekoliko navrata imala priliku glumiti uz bok Adamu Sandleru, kolegi i prijatelju koji je ovog vikenda u Washingtonu nagrađen za svoj doprinos američkoj komediji.

Uz Jennifer Aniston, koja je također imala priliku surađivati sa Sandlerom, Drew Barrymore pružila mu je podršku na dodjeli nagrada odjevena u raskošnu haljinu crne boje.

S mnoštvom volana, cvjetnim vezom i satenskom vrpcom istaknutom na vratu u formi mašne, holivudska miljenica nikako nije uspjela proći nezapaženo.

Drew Barrymore Izvor: Profimedia / Autor: Oliver Contreras / AFP / Profimedia

Poput Barrymore, Jennifer Aniston na svečanoj dodjeli u centru Kennedy u Washingtonu igrala je na kartu crne elegancije, u stajlingu s crnim sakoom u prvom planu.

S nagrađenim Sandlerom Aniston ovih dana marljivo promovira drugi nastavak Netflixove komedije 'Murder Myster', čija se premijera na ovom streaming servisu očekuje 31. ožujka.

Na pariškoj premijeri filma svoju savršenu figuru istaknula je u prekrasnoj i jednostavnoj haljini zlatne boje u kojoj je izgledala apsolutno zanosno.

  • +8
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA / ABACA PRESS / PECQUENARD+FEREY / KCS PRESSE / PROFIMEDIA