MAGNET ZA POGLEDE

Stoji joj kao salivena: Bella Hadid ukrala pozornost u vatreno crvenoj haljini

20.03.2023 u 09:17

  • +6

Bella Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: FPA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Američka ‘it’ djevojka i jedna od najtraženijih manekenki današnjice bila je posebna gošća na otvaranju novog restorana u sklopu kultnog kompleksa Caesars Palace u Las Vegasu

Na svakom događaju kojem prisustvuje, 26- godišnja Bella Hadid redovito donosi dozu glamura. Dok je u subotu prisustvovala otvaranju novog restorana Stanton Social Prime u Caesar Palaceu, ponovno je izgledala očaravajuće.

Iako se posljednih mjeseci uglavnom pojavljuje u raritetnim komadima s potpisom razvikanih dizajnerskih brendova, u Las Vegasu imala je svu pozornost u vatreno crvenoj haljini koja se još uvijek može nabaviti.

Pripijenog dizajna i s dodatkom lepršavih rukava, ova haljina po istančanom ukusu Belle Hadid stiže s potpisom brenda Amy Shehab i u prodaji je dostupna po cijeni nešto višoj od 180 EUR.

Detalj srebrne kopče, koji imitira izgled suknje niskog struka pojačane remenom, dodatno je istaknuo Y2k estetiku koju jedna od najtraženijih manekenki današnjice voli isticati u svakoj prilici.

Efektnom dojmu ove kreacije doprinjeo je i glam tim sastavljen od frizerskog stilista Tiaga Goye i vizažistice Carly Fisher, svojoj slavnoj klijentici podarivši zavodljivi brončani look s valovitom frizurom u prvom planu.