SENZACIJA U PLAVOM

Konačno je pokazala trudnički trbuščić i sve ostavila bez daha

16.05.2016 u 11:40

  • +17

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Zvijezda ovogodišnjeg crvenog tepiha u Cannesu bez imalo dvojbe američka je glumica Blake Lively koja je proteklih dana na francuskoj rivijeri pokazala impresivne stylinge i još impresivniju kolekciju lobutanki

Plavokosa glumica opravdala je titulu modne ikone na canneskom crvenom tepihu, a iako joj se u dosadašnjimizdanjima  trudnički trbuh jedva nazirao, Blake ga je na premijeri filma 'The BFG' odlučila pokazati odabravši pripijenu haljinu kroja sirene koja je naglašavala obline.

Prekrasna glumica time je konačno potvrdila glasine da sa suprugom Ryanom Reynoldsom iščekuje drugo dijete. Senzacionalna haljina s potpisom Ateliera Versace ukrala je svu pozornost na premijeri Spielbergova novog filma.

Svilena plava haljina ukrašena svjetlucavim detaljima i dugačkim šlepom izgledala je poput vodopada na crvenom tepihu stepenica ispred Palais des Festivals, a rađena je specijalno za Blake. Nosila ju je na srebrne sandale s remenčićima, a ostatak stylinga podredila je upečatljivoj haljini pa se odlučila za prirodnu šminku i kosu pognutu u rep koja je otkrivala dekolte.

Još dok je bila trudna s kćerkicom James koju je rodila u prosincu 2014. osvajala je sjajnim stilom i efektnim modnim kombinacijama, a u Cannesu je ponovo pokazala svu raskoš svog nepogrešivog modnog stila.


Tijekom prve trudnoće sretnu vijest draža je u tajnosti sedam mjeseci, a kad ju je konačno podijelila s ostatkom svijeta, učinila je to po svojim uvjetima, objavivši fotografiju na kojoj miluje trbuh na svom, na svojoj web-stranici Preserve, koju je u međuvremenu ugasila.

'To je bio moj način na koji sam posjedovala taj trenutak. Bilo nam je važno da zadržimo svoju privatnost i nismo željeli da nas drugi iskorištavaju. Stoga smo to učinili jednostavno, tiho i elegantno', rekla je Blake koja je tijekom prve trudnoće oduševila stilom.

'Nisam željela mijenjati stil odijevanja smo zato što sam trudna, zapravo uopće nisam kupovala trudničku odjeću, samo sam nosila rastezljivije stvari i ne bih zakopčala hlače jer bih preko njih nosila duže veste', otkrila je lijepa glumica koja nikad nije krila da želi imati veliku obitelj.