TIJELO ZA POŽELJETI

Konačno je otkrila tajnu hipnotizirajuće ljepote

13.05.2014 u 09:07

Bionic
Reading

Supermodel Cindy Crawford u jednom je intervjuu otkrila kako uspijeva uvijek izgledati mladoliko i svježe

48-godišnja ljepotica vječito dobiva pohvale na račun svog izgleda, a za Into The Gloss je rekla kako je u djetinjstvu često doživljavala izrugivanje na račun madeža koji je na kraju postao njezin zaštitni znak.

Dodala je kako ga je čak željela odstraniti, ali ju je majka uspjela uvjeriti da je on dio nje te da ga ne dira. Prisjetila se i prvih dana u karijeri te je rekla kako se tada morala sama šminkati i praviti frizuru za snimanja, a kako ništa od toga nije imala, uzela je ruž od majke te ostalo kupila u običnoj trgovini.

'Pravila sam se da znam što radim, ali zapravo sam samo gledala što rade ljudi oko mene i tako sam se naučila šminkati', rekla je Cindy.

Nakon 31 godine uspješne karijere Cindy je krenula sporijim ritmom te radi nekoliko dana u mjesecu, a pokrenula je i svoju liniju kozmetike Meaningful Beauty

Osim njege kože, Cindy pazi na prehranu te redovno vježba. Režim prehrane obično joj se sastoji od proteinskog shakea za doručak, salate od piletine za ručak i sushija za večeru. Ako kuha kod kuće, onda primjerice napravi mesne okruglice s tjesteninom i salatom.

'U tom slučaju ne jedem tjesteninu, a moja djeca ne jedu salatu', našalila se slavna ljepotica. No zatim je dodala da zapravo jako pazi na prehranu te uglavnom pije vodu jer zna da ostala pića imaju sakrivene kalorije.