KOLJENA KLECAJU

Kome se Franka tako lijepo smiješi?

22.12.2012 u 10:45

Bionic
Reading

Besplatnim koncertom na Trgu bana Josipa Jelačića, uz izravan prijenos na Novoj TV, Zaklada Ana Rukavina još jednom se zahvalila građanima koji su nesebičnim donacijama pomogli u ostvarenju misije Zaklade – spašavanju života

Poznata imena domaće estrade poput Jelene Rozge, Nine Badrić, Lane Jurčević, Maje Šuput, Nede Ukraden, Jasmina Stavrosa, Giuliana, Luke Nižetića, Gorana Karana, Franke Batelić, klape Rišpet i mnogih drugih, u petak su zajedno s raspjevanim građanima slavili život.

Izuzetna glazbena noć tako se pretvorila u proslavu tisuće građana koji su, okupivši se na glavnome zagrebačkom trgu, uspjeli čak i zaustaviti promet ZET-ovih tramvaja.

Uglednim osobama iz hrvatskog javnog života u call centru pridružili su se i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko te predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović, primajući pozive građana i prikupljajući sredstva za daljnji rad Zaklade.

Dame naše estrade zablistale su na pozornici, Franka Batelić obarala je svojim prekrasnim osmijehom, a Maja Šuput se ovoga puta odlučila za sigurnu verziju duge haljine koja ipak ističe njenu besprijekornu liniju.