CHIC PRVA DAMA

Kolekcija kaputa Brigitte Macron izaziva zavist, a sada je osvanula u modelu koji se isplati imati u ormaru

01.10.2020 u 10:07

Bionic
Reading

Kao što je američka prva dama Melania Trump velika ljubiteljica haljina A-kroja i salonki, tako je njezina francuska kolegica Brigitte Macron poznata po ljubavi prema komadima s potpisom luksuznog brenda Louis Vuitton i impresivnoj kolekciji kaputa u ormaru, čiju je novu sezonu nošenja otvorila službenim posjetom Litvi i Latviji u društvu svog 25 godina mlađeg supruga, francuskog predsjednika Emmanuela Macrona

Nakon posjeta Litvi francuski predsjednički par trenutno se nalazi u službenom posjetu Latviji, a njihovi domaćini, latvijski predsjednik Egils Levits i supruga Andra Levite, odlučili su ih upoznati s brojnim znamenitostima svoje zemlje.

Poslije šetnje parkovima u Rigi i svečane ceremonije održane ispred Spomenika slobode, Macronovi su se u društvu domaćina zaputili prema Nacionalnoj knjižnici Latvije.

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Da ormar prve dame Francuske obiluje zanimljivim modelima jakni i kaputa, Brigitte Macron dokazala je u nebrojeno prilika, a njezin najčešći odabir čine modeli strukiranog kroja inspirirani muškim stilom odijevanja.

Tijekom službenog posjeta Latviji, 67-godišnja prva dama Francuske osvanula je u novom modelu kaputa koji se isticao klasičnim dizajnom u znaku sive verzije kariranog uzorka i crnih detalja na džepovima i ovratniku.

Spomenutim kaputom strogog kroja, za koji je nesumnjivo zaslužan njezin omiljeni modni brend Louis Vuitton, Macron je uspješno naglasila klasičnu kombinaciju, a koja je uključivala bezvremensku bijelu košulju, crni prsluk i pripadajuće hlače, da bi cjelokupno izdanje kompletirala crnim salonkama u špic s dodatkom visoke blok-pete.