BRIGITTE MACRON

Od cijene njezina kaputa zavrtjet će vam se u glavi: Prva dama Francuske privlačila poglede u elegantnom stajlingu

22.09.2020 u 12:18

Bionic
Reading

Francuska prva dama godinama njeguje prepoznatljiv modni izraz, a njezini su omiljeni komadi elegantni kaputi bezvremenskog stila koji naglašavaju struk i laskaju figuri

Brigitte Macron uvijek je sjajno odjevena te za svoj stil redovito dobiva samo pohvale.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga posjetili su dvorac Polignac, smješten u francuskoj regiji Occitanie, povodom obilježavanja Međunarodnog dana kulturne baštine i Dana europske baštine koji se slavi 23. rujna.

  • +2
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Sebastien ORTOLA-POOL / Sipa Press / Profimedia

Kao i obično, prva dama Francuske bila je oličenje elegancije u još jednom kaputu iz svoje bogate kolekcije koja izaziva zavist.

Stajliš Francuskinja izgledala je bez greške u svijetloružičastom kaputu s klasičnim dvorednim kopčanjem efektnim srebrnim gumbima te u košulji iste nijanse, mudro uparenoj s crnim hlačama i gležnjačama.

Nekadašnja učiteljica modu ima u malom prstu, a to iznova dokazuje svojim stajlinzima koji na najbolji način utjelovljuju francuski chic: radi se o savršenim komadima koji odolijevaju svim trendovima te su bezvremenski, ali sa suvremenim prizvukom.

Isti je kaput s potpisom njezina omiljenog brenda Louis Vuitton već nosila prilikom obilježavanja Dana pada Bastille 14. srpnja, što je francuski državni praznik, a njegova je cijena paprenih 5700 dolara - oko 36 tisuća kuna.

Gospođa Macron, poznata po tome da modno gotovo nikad ne griješi, ovaj je outfit, kojem je teško naći manu, začinila šarenom maskom koja je poslužila i kao odličan modni dodatak.

Prva dama odlučila se i za Vuittonove gležnjače, model Eyeline. Riječ je o modelu od brušene kože s udobnom block petom, što ih čini nepogrešivom modnom investicijom.