ASTRO PROFILIRANJE

Koji su horoskopski znakovi najnestrpljiviji udvarači

04.08.2018 u 17:45

Bionic
Reading

Neki su horoskopski znakovi na glasu kao 'munjeviti' te nimalo ne taktiziraju kad se radi o primamljivom ljubavnom plijenu. Evo koja su tri znaka najnestrpljiviji udvarači

Ovan

Po prirodi su lovci i znaju da će 'plijen' pripasti drugome ako ne budu odmah djelovali. Zato stalno drže otvorene oči, spremni krenuti u akciju. Brzo daju do znanja simpatiji kakav im je cilj i očekuju da im ona odgovori čim donese odluku o budućem odnosu. Ako druga strana šuti, zasipaju je pažnjom, pozivima i porukama dok se ne izjasni ili dok ne odustanu jer se pojavio netko zanimljiviji.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelac

Pripadnici ovoga znaka žele si brzo ugoditi. To je možda njihova najizrazitija osobina. Ako im se netko ili nešto svidi, smjesta posežu za tom osobom, predmetom ili aktivnošću. Muškarcu ili ženi koja ih je privukla pristupaju iskreno, otvoreno i iznad svega munjevito. Obraćaju joj se smjesom erotskih aluzija, humora i samohvale. Ako im druga strana brzo ne upali zeleno svjetlo, predbacit će joj s neskrivenom ironijom da 'ne znaju što je dobro za nju'. Neće je izgubiti iz vida, ali će se nastojati što prije (možda već isti dan) prebaciti na drugi predmet pohote. Ne žele propustiti nijednu priliku.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci

Nestrpljivi su poput Ovna i Strijelca, ali ne ciljaju nužno, ili barem ne odmah, na seks. Blizanačko je zavođenje mnogo kompleksnije. Pripadnik ovog znaka želi brzo uhvatiti novu simpatiju u svoju mrežu, no ako ona uzvrati zanimanje, nije lako predvidjeti kako će se ponašati. Može usmjeriti odnos prema seksu, ali i prema dugim razgovorima ili zajedničkim aktivnostima kao što su izleti, društvene igre, pohađanje utakmica, koncerata i priredbi.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ostali ljubavni 'sprinteri'

Lav želi vrlo brzo zavesti osobu koja ga je privukla, ali ponekad nevoljko usporava jer ne želi ispasti kao da se previše trudi.

Vaga se hitro baca na posao, ali manje direktno nego Ovan. Nastoji zadržati mogućnost da prikaže svoje udvaranje kao šalu - u slučaju da bude odbijena.

Zainteresirani Vodenjak može biti najbrži udvarač od svih... ili najsporiji... ili srednje spor. Nema tipičnu taktiku zavođenja, već sve ovisi o trenutnom nadahnuću.