TURISTI ZODIJAKA

Koji su horoskopski znakovi najsmušeniji na putovanju

28.07.2018 u 08:26

Bionic
Reading

Sezona je godišnjih odmora. Većina nas jedva čeka priliku da otputuje na željeno odredište, no proces mentalne pripreme i pakiranja različit je od pojedinca do pojedinca. Rođeni u zemljanim znakovima poznati su po tome da se temeljito pripremaju za putovanje, dok pripadnici zračnih znakova tome pristupaju manje ozbiljno pa nerijetko nešto zaborave ponijeti, zametnu ili izgube

Blizanci

Bezbrižni Blizanci obično se počinju pakirati četvrt sata prije početka putovanja. Stavom 'lako ćemo' izluđuju one koji su prisiljeni s njima putovati, a i one koji ih ispraćaju. Ako vidite nekog tko trči prema autobusu ili vlaku koji je već krenuo s polazišta, to je vjerojatno Blizanac. Budući da su zbrkani, često zaboravljaju gdje su stavili nešto od iznimne važnosti, poput dokumenata ili vozne karte. Nije isključeno ni da će netom prije putovanja u drugu državu shvatiti da im je istekla osobna ili putovnica.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe

One su toliko uzbuđene prije samog putovanja da se ne uspijevaju usredotočiti na proces pakiranja. Iako će početi s pripremom na vrijeme, zbog nedostatka smisla za praktično slagat će odjevne i druge predmete bez ikakvog reda i logike. Budući da ne pamte i ne bilježe što su već spakirali, redovno nešto vitalno ostave kod kuće. Jednom su to dokumenti, drugi put punjač za mobitel, treći put brijaći aparat, odnosno pribor za depilaciju.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vaga

Obožavaju putovati, no njihov je problem pažnja usmjerena na pogrešne stvari. Budući da ne znaju što će htjeti odjenuti kad se nađu na odredištu, višekratno će puniti, prazniti i opet puniti putne torbe. Koliko god ponavljale ovaj proces, u konačnici će njihova prtljaga biti puna odjeće, cipela i nakita 'za svaki slučaj', da bi se po dolasku sjetile da su 'zaboravile ono najvažnije'.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

* Još jedan smotani putnik: Strijelac

* Pripremaju se tjedan dana unaprijed: Djevica, Jarac, Rak

* Drži torbe permanentno spakirane da bi imao što manje posla prije puta: Bik