ANKETA ASK.MENA

Koje žene muškarci smatraju nepoželjnima?

08.02.2011 u 11:49

Bionic
Reading

Nakon top ljestvice najpoželjnijih žena, Ask.Men je objavio rezultate ankete o najnepoželjnijim ženama na svijetu. Među prvih deset, na ovoj nimalo laskavoj top ljestvici, našle su se Heidi Montag, Madonna, Ke$ha, Khloe Kardashian, Miley Cyrus i Lindsay Lohan

Premda je neslavno prvo mjesto na listi najnepoželjnijih zauzela bivša guvernerica Aljaske Sarah Palin, kritičari su prema njoj možda bili i najblaži jer su ostale žene s liste počašćene nimalo lijepim riječima.

Pop diva Madonna prozvana je 'kraljicom botoksa', a reality zvijezda Heidi Montag, poznata po tome što je u jednom danu napravila desetak plastičnih operacija, dobila je nadimak 'suvremeni Frankenstein'. Nova glazbena senzacija Ke$ha u anketi Ask.Mena dobila je nimalo lijep kompliment – 'loša kopija Lady Gage'.

Miley Cyrus, teen zvijezda koja se proslavila kao glumica u seriji 'Hannah Montana', također se našla na toj neslavnoj listi, zbog, kako se navodi, nedoličnog ponašanja i oskudnog odijevanja, čime šalje potpuno pogrešnu sliku mladima.