STABILAN MUŠKARAC

Koja je to ljepotica oduševljena Ivanom Hercegom?

03.04.2013 u 10:11

Bionic
Reading

Lijepa glumica Marija Karan hrvatskoj se publici predstavila kroz ulogu Anastazije u 'Larinom izboru', a sada je otkrila kako se snašla u Zagrebu i da je zaljubljena

Mariju Karan svakodnevno možemo vidjeti u 'Larinom izboru', a zbog uloge Anastazije preselila se u Zagreb. Za magazin Story otkrila je kako joj se jako sviđa što je Zagreb čist i lijep grad te za samo nekoliko sati može biti na moru. Također je dodala kao joj je možda upoznavanje Zagreba bilo zanimljivije uz kolegu Ivana Hercega za kojeg misli da je vrijedan i dobar čovjek.

'Nakon četiri mjeseca rada i druženja s njim prvi dojam koji sam stekla o njemu ostao je nepromijenjen. Njegov talent i golemo radno iskustvo čine ga iznimno dobrim, uspješnim i stabilnim muškarcem', rekla je lijepa glumica.

Priznala je i da u njezinom životu trenutačno postoji muškarac i da je zaljubljena, ali sve ostale detalje ipak je odlučila zadržati za sebe. Dodala je da je muškarac može osvojiti dobrotom i iskrenošću te cijeni kada se zna našaliti na svoj račun.

Mariju nerijetko proglašavaju lijepom i seksipilnom glumicom, a ona je za Story rekla kako se doživljava: 'Svaka je žena lijepa na svoj način. Gode mi komplimenti, a uz sve to, volim sve na sebi i bih ništa mijenjala.'