OD GLAVE DO PETE U CHANELU

Keira Knightley primajući britansko odličje ostala vjerna omiljenom modnom brendu

13.12.2018 u 23:48

Bionic
Reading

Holivudska glumica Keira Knightley primila je u četvrtak odličje Časnika Reda Britanskog Carstva (OBE) po koje je u Buckinghamsku palaču stigla odjevena od glave do pete u Chanel

Keira je odlikovana zbog svojih zasluga u glumi i humanitarnom radu, a po svoje odličje OBE stigla je u pratnji roditelja, glumaca Sharman Knightley i Kevina Williama Knightleyja, te supruga Jamesa Rightona.

Nakon ceremonije dodjele odličja, koje joj je na jaknu prikvačio princ Charles, Keira je pozirala ispred palače.

I u ovoj vrlo posebnoj prigodi glumica je ostala vjerna svom omiljenom modnom brendu, te je za svečanost u Buckinghamskoj palači odabrala Chanelov komplet iz Haute Couture kolekcije za proljeće/ljeto 2017. godine.

Ispod ružičastim pojasom opasane jakne od tvida, s kojom su u kompletu suknja i šešir, Keira je odjenula bijelu košulju s crnom mašnom, a na noge je obula štikle na vezanje.

Knightley je ambasadorica Chanela i zaštitno lice njihove linije parfema Coco Mademoiselle pa je često u svečanim prilikama i na crvenom tepihu možemo vidjeti u odjeći ove modne kuće.

  • +4
Keira Knightley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zanimljivo, holivudska ljepotica, koja je u četvrtak odlikovana britanskim odličjem OBE, nedavno je prozvala vojvotkinju Kate Middleton zbog idealizirane slike kojom se predstavila u javnosti svega sedam sati nakon što je rodila princezu Charlotte.

Glumica se u svom eseju objavljenom u knjizi 'Feministkinje ne nose ružičastu (i ostale laži)', kolekciji eseja zvijezda, umjetnika i aktivista, dotakla vojvotkinje od Cambridgea i njezina umanjivanja porođajnih muka kroz koje žene prolaze prije i nakon poroda.

  • +10
Keira Knightley sa suprugom Jamesom Rightonom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia