KAD SE NOSI CHANEL

Magnet za poglede: Keira Knightley plijenila poglede u senzacionalnoj haljini

28.09.2018 u 12:01

Bionic
Reading

Keira Knightley jedna je od najljepših žena u Hollywoodu, stoga ne čudi činjenica da je lijepa glumica bila u centru pažnje na Paris Opera Ballet Gali u sklopu Pariškog tjedna mode. 33-godišnja zvijezda 'Pirata s Kariba' plijenila je poglede na crvenom tepihu, pojavivši se u društvu supruga, glazbenika Jamesa Rightona.

Holivudska ljepotica Keira Knightley izgledala je spektakularno u raskošnoj Chanelovoj haljini iz Haute Couture kolekcije za 2017. godinu. Elegantna haljina maksi kroja sa šljokičastom postavom i nabranim gornjištem lijepoj glumici pristajala je kao salivena, a glumica je, baš poput manekenke koja je kreaciju nosila na reviji, haljinu u struku začinila srebrnim remenom te srebrnim sandalama na petu.

Jedini komad nakita za koji se glumica odlučila su decentne dijamantne naušnice, a s obzirom na to da haljina sama po sebi ima 'wow' efekt, glumica se vodila jednostavnošću kada je frizura u pitanju, odlučivši se za najobičniju nisku punđu.

  • +10
Keira Knightley sa suprugom Jamesom Rightonom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna ljepotica i tri godine stariji glazbenik izmjenjivali su zaljubljene poglede na crvenom tepihu kao i prvog dana kada su se upoznali. Slavni par vjenčao se u svibnju 2013. u gradiću na jugu Francuske, a dvije godine kasnije dobili su svoje prvo dijete, kćer Edie Knightley Righton.

Glumica poznata po ulogama u filmovima 'Ponos i predrasude', 'Okajanje', 'Pjesma koja ljubav znači', 'Vojvotkinja' i brojnim drugima nedavno je izjavila kako je oduvijek bila zahvalna na prilici da radi te nije željela da ikada bude okarakterizana kao 'teška' na filmskom setu.

  • +15
Keira Knightley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia