KEIRA KNIGHTLEY

Poput prave princeze: Zbog ove haljine sve je bacila u drugi plan

02.11.2018 u 11:17

Bionic
Reading

Slavna britanska glumica Keira Knightley ništa nije željela prepustiti slučaju kada je riječ o blistanju na svečanoj premijeri Disneyjeva epskog filma 'Orašar i četiri kraljevstva'

Nakon što je zablistala na dodjeli nagrada Women of the Year u organizaciji britanskog izdanja magazina Harper's Baazar, slavna glumica Keira Knightley trenutno marljivo promovira Disneyjev epski film 'Orašar i četiri kraljevstva' s prekrasnim kostimima i maštovito izrađenom scenografijom.

Disney's The Nutcracker and the Four Realms - Final Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Promocija filma inspiriranog klasičnim baletom započela je u londonskom kinu Vue, a 33- godišnja Keira Knightley, koja u novom Disneyjevu hitu utjelovljuje lik Sugar Plum Fairy, javnost je impresionirala bajkovitim izdanjem u haljini s potpisom modne kuće Chanel.

  • +5
Keira Knightley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S poznatom francuskom kućom britanska glumica surađuje dugi niz godina, a za londonsku premijeru filma 'Orašar i četiri kraljevstva' Chanel je samo za nju stvorio jedinstvenu bijelu haljinu od zgužvanog materijala tila s dodatkom ružičaste vrpce od satena oko struka i na leđima u formi mašne.

Bajkovitu haljinu s potpisom Chanel također krase cvjetne aplikacije zlatnog sjaja, a odvažnim make-upom, frizurom šinjon punđe i upečatljivim naušnicama, Keira je zaokružila novo bajkovito izdanje kojim je postala glavna zvijezda svečane premijere filma.

Disneyjev novi hit s prikazivanjem u svjetskim kinima započinje 2. studenog, a uz bok Keiri Knightley u filmu također glumi slavna Helen Mirren, Morgan Freeman i Richard E. Grant.