S POTPISOM JACQUEMUSA

Kći Gorana Ivaniševića na maturalnoj zabavi osvanula u haljini iz maminog ormara

29.06.2021 u 22:30

Bionic
Reading

Djecu iz braka s tenisačem Goranom Ivaniševićem bivša manekenka Tatjana Dragović rijetko eksponira na društvenim mrežama, no ovoga utorka na Instagramu se pohvalila svojom najstarijom kćeri, 18- godišnjom Amber Marijom, u povodu njezine maturalne večeri koju su zajedno proslavile

Brojni pratitelji bivše hrvatske manekenke na Instagramu nisu krili oduševljenje njezinom posljednjom fotografijom na kojoj pozira s punoljetnom kćeri.

Kako je dala naslutiti hashtagom u opisu fotografije, njihova fotografija nastala je tijekom Amberine maturalne večeri. I dok je Tatjana kćerin poseban dan odlučila obilježiti u smeđoj haljini sa značajnim prorezom na leđima, njezina mezimica na maturalnoj je zablistala u crnom modelu drapirane haljine s potpisom francuskoga brenda Jacquemus.

Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je haljinu viđenu na Amber prije nekoliko godina nosila njezina majka Tatjana, a riječ je o jednom od najpopularnijih i najkopiranijih modela haljine s potpisom dizajnera Simona Portea Jacquemusa.