SLAVI ŽENSKU FIGURU

Zahvaljujući Zari, kultna haljina brenda Jacquemus dobila je verziju po cijeni od 200 kuna

08.04.2021 u 10:50

Bionic
Reading

Minimalistička estetika, koja se u središte pozornosti vraća svakih nekoliko sezona, i hvaljena lanena tkanina zvjezdana su kombinacija na koju se uvijek možete kladiti s dolaskom vrućih, ljetnih mjeseci

Tijekom pariškog Tjedna mode, kada je popularni francuski brend Jacquemus predstavio svoju kolekciju za sezonu jesen/zima 2020. godine, brojnima se urezao u pamćenje prizor američke manekenke Gigi Hadid koja je pistom prošetala poput prave holivudske dive u haljini koja slavi žensku figuru.

Laneni model aismetrične haljine u boji bjelokosti, otvorenih leđa i velikim prorezom na području nogu, u kakvom je na modnoj pisti prošetala it djevojka današnjice, postao je jedan od najpopularnijih i najkopiranijih modela francuskog brenda.

Ukoliko i sami preferirate minimalističku estetiku koju propagira dizajner Simon Porte Jacquemus, sada se možete odjenuti poput Gigi Hadid i po znatno pristupačnijoj cijeni.

Španjolski high street div Zara u svoju aktualnu ponudu uvrstio je haljinu koja izgledom neodoljivo podsjeća na model viđen na modnoj reviji brenda Jacquemus.

U crnoj verziji i po cijeni od pristupačnih 200 kuna obećava uspjeh među modnim ovisinicama i obožavateljicama Zare, a zahvaljujući svom efektnom izgledu i laskavom dizajnu pokazat će se dobitnim odabirom u svim prilikama.

  • +30
Haljine na preklop Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije